Müftüler, Şebinkarahisar’da buluştu

GÜNDEM 23.09.2021 - 13:30, Güncelleme: 23.09.2021 - 13:30 5084+ kez okundu.
 

Müftüler, Şebinkarahisar’da buluştu

Eylül ayı İlçe Müftüler toplantısı Şebinkarahisar İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı. İl Müftüsü Ramazan Topcan hocanın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın ve İlçe Müftüleri katıldı.
İki oğul Camii bahçesinde yapılan Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısında konuşan İl Müftüsü Ramazan Topcan;” Kardeşlerim! Bugün at var, meydan var süvari olmalıyız. Beklemeye mecalimiz yok. Fırsatları kovalamalıyız. Hamd olsun Okullarımız açıldı. Elimizi çabuk tutalım. Her bir Okulda öğrencilerimizle buluşalım. Gençlere yönelik çalışmalarımızı bir kere daha gözden geçirelim. İl Müftülüğü olarak Üniversitemiz ile ilgili projemizi sunduk, kabul görmesi halinde elimiz rahatlayacak. Milli Eğitimle ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Onaylandıktan sonra sizlere ulaştıracağız inşallah. Sahaya hâkim olalım. Siz olmadığınız yerde başkaları at koşturur müsaade etmeyelim. Koşacak nefesimiz var koşalım. Aile üzerinde oynanan oyunları hep beraber müşahede ediyoruz. Boşanmalar aldı başını gidiyor, dur durak bilmiyor. Aile bürolarımızı bizzat takip ederek çalışmaları yakından izleyelim. Çalışmalarımızı toplumla paylaşalım. Nikâhını kıydığımız, mutlu günlerinde şahitler olduğumuz aileleri evlerinde ziyaret edelim. Şehit aileleri ve Gazilerimizle sıcak ve samimi ilişkilerimiz olsun.” dedi. Program, gündeminin okunması ve gündem üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri başta olmak üzere sırası ile aşağıdaki konular ele alındı. 2021 yılı Yaz Kur’an Kursu Sonuç Raporlarının İl Müftülüğüne Ulaştırılması, Başkanlığın ve İl Müftülüğü Tarafından Yürütülen Sosyal Etkinlik Programlarına Katılımın Sağlanması, Kitap Oku-Yorum Projesinin Takibi ve Proje Kapsamında Başkanlık Tarafından Gönderilen  Kitap Bedellerinin En Geç Cuma Gününe Kadar İl Müftülüğüne Ulaştırılması, Bir Konu, Bir Konuk Projesi, Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailecek Camideyiz Projesi, Din Görevlisi İle 365 Gün Kitabının Namazların Önünde/ Arkasında Okunması, Tasarruf Tedbirlerine Riayet, Personele Yönelik Afad Eğitimi, Geçerken ve Cim Dergilerine Abone Çalışmaları, Proje Bazlı Çalışmaların Özendirilmesi, 2021 Yılı Eylem Planının Uygulanmasının Takibi, En İyi Narkotik Polisi; Anne Kampanyası, Çimer İletilerinin Takibi, Taşınır İşlemleri Uygulama Kılavuzu vb. Toplantı sonunda İl Müftüsü Ramazan Topcan, ev sahipliğinden dolayı Şebinkarahisar İlçe Müftülüğüne ve çalışanlarına ve katılımlarından dolayı da İlçe Müftülerine teşekkür etti.
Eylül ayı İlçe Müftüler toplantısı Şebinkarahisar İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı. İl Müftüsü Ramazan Topcan hocanın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın ve İlçe Müftüleri katıldı.

İki oğul Camii bahçesinde yapılan Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısında konuşan İl Müftüsü Ramazan Topcan;” Kardeşlerim! Bugün at var, meydan var süvari olmalıyız. Beklemeye mecalimiz yok. Fırsatları kovalamalıyız. Hamd olsun Okullarımız açıldı. Elimizi çabuk tutalım. Her bir Okulda öğrencilerimizle buluşalım. Gençlere yönelik çalışmalarımızı bir kere daha gözden geçirelim. İl Müftülüğü olarak Üniversitemiz ile ilgili projemizi sunduk, kabul görmesi halinde elimiz rahatlayacak. Milli Eğitimle ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Onaylandıktan sonra sizlere ulaştıracağız inşallah. Sahaya hâkim olalım. Siz olmadığınız yerde başkaları at koşturur müsaade etmeyelim. Koşacak nefesimiz var koşalım. Aile üzerinde oynanan oyunları hep beraber müşahede ediyoruz. Boşanmalar aldı başını gidiyor, dur durak bilmiyor. Aile bürolarımızı bizzat takip ederek çalışmaları yakından izleyelim. Çalışmalarımızı toplumla paylaşalım. Nikâhını kıydığımız, mutlu günlerinde şahitler olduğumuz aileleri evlerinde ziyaret edelim. Şehit aileleri ve Gazilerimizle sıcak ve samimi ilişkilerimiz olsun.” dedi.
Program, gündeminin okunması ve gündem üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri başta olmak üzere sırası ile aşağıdaki konular ele alındı. 2021 yılı Yaz Kur’an Kursu Sonuç Raporlarının İl Müftülüğüne Ulaştırılması, Başkanlığın ve İl Müftülüğü Tarafından Yürütülen Sosyal Etkinlik Programlarına Katılımın Sağlanması, Kitap Oku-Yorum Projesinin Takibi ve Proje Kapsamında Başkanlık Tarafından Gönderilen  Kitap Bedellerinin En Geç Cuma Gününe Kadar İl Müftülüğüne Ulaştırılması, Bir Konu, Bir Konuk Projesi, Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailecek Camideyiz Projesi, Din Görevlisi İle 365 Gün Kitabının Namazların Önünde/ Arkasında Okunması, Tasarruf Tedbirlerine Riayet, Personele Yönelik Afad Eğitimi, Geçerken ve Cim Dergilerine Abone Çalışmaları, Proje Bazlı Çalışmaların Özendirilmesi, 2021 Yılı Eylem Planının Uygulanmasının Takibi, En İyi Narkotik Polisi; Anne Kampanyası, Çimer İletilerinin Takibi, Taşınır İşlemleri Uygulama Kılavuzu vb.
Toplantı sonunda İl Müftüsü Ramazan Topcan, ev sahipliğinden dolayı Şebinkarahisar İlçe Müftülüğüne ve çalışanlarına ve katılımlarından dolayı da İlçe Müftülerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.