‘Daha yaşanabilir bir şehir için çalışıyoruz’

GÜNDEM 07.09.2021 - 17:38, Güncelleme: 07.09.2021 - 17:38 2279+ kez okundu.
 

‘Daha yaşanabilir bir şehir için çalışıyoruz’

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Doğaya sahip çıkan bir anlayışla gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışmalar gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz ayı boyunca kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Ekipler tarafından çim biçme, yabani otla mücadele ve mıntıka temizliği çalışmaları aralıksız olarak yapılıyor. Çalışmaların parklarda ve yeşil alanlarda devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri: “Ekiplerimiz parklarda ve yeşil alanlarda temizliğe ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca çoğu parklarda onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Daha yeşil ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam edecektir” dedi.    
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Doğaya sahip çıkan bir anlayışla gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışmalar gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz ayı boyunca kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Ekipler tarafından çim biçme, yabani otla mücadele ve mıntıka temizliği çalışmaları aralıksız olarak yapılıyor.

Çalışmaların parklarda ve yeşil alanlarda devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri: “Ekiplerimiz parklarda ve yeşil alanlarda temizliğe ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca çoğu parklarda onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Daha yeşil ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam edecektir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.