YÖKAK Başkanı Elmas, hemşehrimizin üniversitesinde

EĞİTİM 04.09.2021 - 17:42, Güncelleme: 04.09.2021 - 17:42 3147+ kez okundu.
 

YÖKAK Başkanı Elmas, hemşehrimizin üniversitesinde

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti.
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Pirazizli hemşerimiz Talip Emiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda YÖKAK Başkanı Elmas’ın Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettiğini duyurdu. Pirazizli hemşerimiz Mütevelli Heyeti Başkanı Emiroğlu, “Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas üniversitemizi ziyaret ettiler. Sn. Başkanımızın değerli tavsiyelerini aldık. Sağolsunlar. Postmodern gençlerimizi ifade eden grafik eğrisine odaklanıyoruz” diye konuştu.  
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Pirazizli hemşerimiz Talip Emiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda YÖKAK Başkanı Elmas’ın Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettiğini duyurdu.

Pirazizli hemşerimiz Mütevelli Heyeti Başkanı Emiroğlu, “Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas üniversitemizi ziyaret ettiler. Sn. Başkanımızın değerli tavsiyelerini aldık. Sağolsunlar. Postmodern gençlerimizi ifade eden grafik eğrisine odaklanıyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.