Dekan Prof. Dr. Aydemir görevine başladı

YAŞAM 02.09.2021 - 18:27, Güncelleme: 02.09.2021 - 18:27 2889+ kez okundu.
 

Dekan Prof. Dr. Aydemir görevine başladı

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir yapılan törenle görevine başladı.
Diş Hekimliği Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen törenle Fakültede Dekan Vekili olarak görev yapan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak görevini Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e devretti. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a ve dekan yardımcılarına teşekkür ederken Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Can, Prof. Dr. Hikmet Aydemir'in daha önce de farklı üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinin kuruluşunda görev aldığını belirterek Hocamızın bu konudaki tecrübelerinin son derece önemli olduğunu ifade etti. Törende söz alan Prof. Dr. Ahmet Salbacak ise görev yaptığı süre içerisinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, Prof. Dr. Hikmet Aydemir Hocamıza da görevinde başarılar diledi. Törendeki sözlerine Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a teşekkür ederek başlayan Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can'ın Diş Hekimliği Fakültesi konusundaki hassasiyetini dile getirdi. Fakültenin gelişiminin bir ekip işi olduğunu ve bu konuda öncelikle kendinin ve daha sonra tüm üniversite personelinin elinden geleni yapacağına inandığını vurguladı. Törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Peker, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, Genel Sekreter Vekili Hüseyin Özdemir ve Fakülte personeli yer aldılar.  
Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir yapılan törenle görevine başladı.

Diş Hekimliği Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen törenle Fakültede Dekan Vekili olarak görev yapan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak görevini Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e devretti.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a ve dekan yardımcılarına teşekkür ederken Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Can, Prof. Dr. Hikmet Aydemir'in daha önce de farklı üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinin kuruluşunda görev aldığını belirterek Hocamızın bu konudaki tecrübelerinin son derece önemli olduğunu ifade etti.
Törende söz alan Prof. Dr. Ahmet Salbacak ise görev yaptığı süre içerisinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, Prof. Dr. Hikmet Aydemir Hocamıza da görevinde başarılar diledi.
Törendeki sözlerine Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a teşekkür ederek başlayan Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can'ın Diş Hekimliği Fakültesi konusundaki hassasiyetini dile getirdi. Fakültenin gelişiminin bir ekip işi olduğunu ve bu konuda öncelikle kendinin ve daha sonra tüm üniversite personelinin elinden geleni yapacağına inandığını vurguladı.
Törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Peker, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, Genel Sekreter Vekili Hüseyin Özdemir ve Fakülte personeli yer aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.