Pazarsuyu Cevizlibahçe’de buluşma

YAŞAM 01.09.2021 - 17:58, Güncelleme: 01.09.2021 - 17:58 2512+ kez okundu.
 

Pazarsuyu Cevizlibahçe’de buluşma

İş Adamı aynı zamanda Usmed Doğu Karadeniz Bölge Başkanı (Uluslararası Sosyal Medya Derneği)
Dursun Karahasan’ın işletmeciliğini yaptığı Pazarsuyu köyünde Cevizlibahçe görülmeye değer. Yeşillik içinde 60 araç otoparkı kır düğünü ne özel günlerde toplantı, açık alanı, ağaçlar arasında günlük doğal kahvaltı, ızgara çeşitleri ile ayrıcalık taşıyor. Dursun Karahasan Gazetemize yaptığı açıklamada; Cevizlibahçe ağaçların gölgesinde sizi kendinize getirecek güzellikte. Harika bir ortam, açık havada şık bir sofra ve taptaze, bol oksijenli ve doğal ortamında yemeklerinizi renk getirmeye,  menünüz leziz köfte masanız hazır, serin akşam esintisi ile birlikte çay ve kahve keyfi. Yeşilin her tonunu barındıran Cevizlibahçe doğayla baş başa ağaçların verdiği nefes ve kuş sesleriyle kahvaltı bir başka huzur ve mutluluğun bir arada olduğu güzel kareler içinde bulacaksınız kendinizi. Görmeniz de fayda var." Haber: Erol Küçük
İş Adamı aynı zamanda Usmed Doğu Karadeniz Bölge Başkanı (Uluslararası Sosyal Medya Derneği)

Dursun Karahasan’ın işletmeciliğini yaptığı Pazarsuyu köyünde Cevizlibahçe görülmeye değer. Yeşillik içinde 60 araç otoparkı kır düğünü ne özel günlerde toplantı, açık alanı, ağaçlar arasında günlük doğal kahvaltı, ızgara çeşitleri ile ayrıcalık taşıyor.

Dursun Karahasan Gazetemize yaptığı açıklamada; Cevizlibahçe ağaçların gölgesinde sizi kendinize getirecek güzellikte. Harika bir ortam, açık havada şık bir sofra ve taptaze, bol oksijenli ve doğal ortamında yemeklerinizi renk getirmeye,  menünüz leziz köfte masanız hazır, serin akşam esintisi ile birlikte çay ve kahve keyfi. Yeşilin her tonunu barındıran Cevizlibahçe doğayla baş başa ağaçların verdiği nefes ve kuş sesleriyle kahvaltı bir başka huzur ve mutluluğun bir arada olduğu güzel kareler içinde bulacaksınız kendinizi. Görmeniz de fayda var."

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.