Yardım kampanyası koordinasyon toplantısı yapıldı

YAŞAM 18.08.2021 - 17:12, Güncelleme: 18.08.2021 - 17:12 2241+ kez okundu.
 

Yardım kampanyası koordinasyon toplantısı yapıldı

Giresun’da, afet bölgelerine yapılacak yardım kampanyaların ele alındığı ''Afet Bölgeleri Yardım Kampanyası Koordinasyon Toplantısı'' yapıldı.
Giresun Valiliği Toplantı Salonunda, 17 Ağustos Salı günü saat 14.00’de Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, ilgili birim amirleri ve STK temsilcileri katıldı. Toplantı sonrası “Biz de varız, hep yanınızdayız” diyerek yangın ve selden etkilenen afetzedelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Vali Ünlü “Belediye Başkanımızla, birim amirlerimizle, STK temsilcilerimizle bir araya gelerek Afet Bölgeleri Yardım Kampanyası Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Devletimizin geniş kapsamlı ve gayretli çalışmalarıyla tüm yaralar sarılıyor” dedi.
Giresun’da, afet bölgelerine yapılacak yardım kampanyaların ele alındığı ''Afet Bölgeleri Yardım Kampanyası Koordinasyon Toplantısı'' yapıldı.

Giresun Valiliği Toplantı Salonunda, 17 Ağustos Salı günü saat 14.00’de Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, ilgili birim amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrası “Biz de varız, hep yanınızdayız” diyerek yangın ve selden etkilenen afetzedelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Vali Ünlü “Belediye Başkanımızla, birim amirlerimizle, STK temsilcilerimizle bir araya gelerek Afet Bölgeleri Yardım Kampanyası Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Devletimizin geniş kapsamlı ve gayretli çalışmalarıyla tüm yaralar sarılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.