Üstyapı çalışmaları devam ediyor

YAŞAM 16.08.2021 - 16:56, Güncelleme: 16.08.2021 - 16:56 2049+ kez okundu.
 

Üstyapı çalışmaları devam ediyor

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirli bir program dahilinde şehir genelinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde taş tahkimatı, Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta ve Çıtlakkale Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda kaldırım tamiratı ve Kavaklar Mahallesi Kavaklar Caddesi’nde yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşların da taleplerini dikkate alıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların düzelmesiyle birlikte şehrin dört bir yanında belirlenen sorunların bir an evvel giderilmesi için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirli bir program dahilinde şehir genelinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde taş tahkimatı, Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta ve Çıtlakkale Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda kaldırım tamiratı ve Kavaklar Mahallesi Kavaklar Caddesi’nde yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşların da taleplerini dikkate alıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların düzelmesiyle birlikte şehrin dört bir yanında belirlenen sorunların bir an evvel giderilmesi için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.