‘Fındığımız sahipsiz’

YAŞAM 09.08.2021 - 17:40, Güncelleme: 09.08.2021 - 17:40 2638+ kez okundu.
 

‘Fındığımız sahipsiz’

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş fındık hasadının başladığı bu günlerde hala AKP hükümetinin alım fiyatını açıklamamasını eleştirdi.
Abdulkadir BEKTAŞ; “Fındığın sahibinin olmaması ne kadar acı bir durum. 2021 fındık hasadı başladı, ama hala ortada alım fiyatı yok. Fındık üreticilerimizin, emeğinin çalınmaması için seslerini yükseltmesi, yükseltmemiz lazım. Yoksa üreticilerimizin seçerek meclise yolladıkları vekillerin umurlarında değil! Onların aylık gelirleri çok iyi olduğu için vatandaşın halinden anlamıyorlar.” dedi.
Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş fındık hasadının başladığı bu günlerde hala AKP hükümetinin alım fiyatını açıklamamasını eleştirdi.

Abdulkadir BEKTAŞ; “Fındığın sahibinin olmaması ne kadar acı bir durum. 2021 fındık hasadı başladı, ama hala ortada alım fiyatı yok. Fındık üreticilerimizin, emeğinin çalınmaması için seslerini yükseltmesi, yükseltmemiz lazım.

Yoksa üreticilerimizin seçerek meclise yolladıkları vekillerin umurlarında değil! Onların aylık gelirleri çok iyi olduğu için vatandaşın halinden anlamıyorlar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.