Yıldırım YKS’de ilk 6769’a girdi

EĞİTİM 02.08.2021 - 16:52, Güncelleme: 02.08.2021 - 16:52 3868+ kez okundu.
 

Yıldırım YKS’de ilk 6769’a girdi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklanırken öğrenciler de üniversite tercihlerini yapmaya başladı.
YKS’de ilk 6769’a giren Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esranur Yıldırım, gelecek yıl sınava girecek adaylara tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Sınava hazırlanacaklara öz disiplini oturtmalarını öneriyorum” dedi. Marmara ilahiyat Fakültesini tercih eden Esranur Yıldırım, ayrıca yaptığı açıklamada ,aldığım bu derece hem beni hemde okulumu gururlandırdı. Başarısının sırrını “Üniversite sınavına hazırlanma sürecinde kendimden ve arkadaşlarımdan istikrarlı olmanın ve kararında bir çalışma ritmi tutturmanın önemini gördüm.” sözleriyle ifade eden Yıldırım gelecek yıl sınava girecek öğrencilere de tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Sınava hazırlanacaklara öz disiplini oturtmalarını ve buna yardımcı olan okulumuzun yaptığı kurslara katılmalarını öneriyorum.” dedi.  Haber: Erol Küçük
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklanırken öğrenciler de üniversite tercihlerini yapmaya başladı.

YKS’de ilk 6769’a giren Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esranur Yıldırım, gelecek yıl sınava girecek adaylara tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Sınava hazırlanacaklara öz disiplini oturtmalarını öneriyorum” dedi. Marmara ilahiyat Fakültesini tercih eden Esranur Yıldırım, ayrıca yaptığı açıklamada ,aldığım bu derece hem beni hemde okulumu gururlandırdı. Başarısının sırrını “Üniversite sınavına hazırlanma sürecinde kendimden ve arkadaşlarımdan istikrarlı olmanın ve kararında bir çalışma ritmi tutturmanın önemini gördüm.” sözleriyle ifade eden Yıldırım gelecek yıl sınava girecek öğrencilere de tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Sınava hazırlanacaklara öz disiplini oturtmalarını ve buna yardımcı olan okulumuzun yaptığı kurslara katılmalarını öneriyorum.” dedi. 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.