Müftü Topcan, incelemelerde bulundu

YAŞAM 26.07.2021 - 17:51, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:51 2244+ kez okundu.
 

Müftü Topcan, incelemelerde bulundu

Giresun Müftüsü Ramazan Topcan, Espiye ilçesinde yaklaşık bir yıl önce meydana gelen selde yıkılan cami ile Kur'an kursu binasının yeniden yapım çalışmalarını inceledi.
Topcan, Espiye Müftüsü Yavuz Koçak ile birlikte Yeşilköy köyü Kızılçukur ve Güzelyurt köyü Kur'an kursu binalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu, ilgililerden bilgiler aldı. Köy sakinleriyle de sohbet eden Topcan, selden etkilenen vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti. İlçe Müftüsü Koçak, sel felaketinde iki caminin tamamen yıkıldığını, ikisinin de zarar gördüğünü anımsatarak, "Selde yıkılan ve hasar gören camilerimizi hayırsever vatandaşlarımızın girişimleriyle imar etmeye gayret gösteriyoruz." dedi.  
Giresun Müftüsü Ramazan Topcan, Espiye ilçesinde yaklaşık bir yıl önce meydana gelen selde yıkılan cami ile Kur'an kursu binasının yeniden yapım çalışmalarını inceledi.

Topcan, Espiye Müftüsü Yavuz Koçak ile birlikte Yeşilköy köyü Kızılçukur ve Güzelyurt köyü Kur'an kursu binalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu, ilgililerden bilgiler aldı.

Köy sakinleriyle de sohbet eden Topcan, selden etkilenen vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

İlçe Müftüsü Koçak, sel felaketinde iki caminin tamamen yıkıldığını, ikisinin de zarar gördüğünü anımsatarak, "Selde yıkılan ve hasar gören camilerimizi hayırsever vatandaşlarımızın girişimleriyle imar etmeye gayret gösteriyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.