Seçime sayılı günler kaldı

GÜNDEM 15.07.2021 - 17:13, Güncelleme: 15.07.2021 - 17:13 3126+ kez okundu.
 

Seçime sayılı günler kaldı

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 25 Temmuz 2021 Pazar günü yapılacak seçimlerine sayılı günler kaldı.
Mevcut Başkan Murat Cürgül ve mevcut Başkanvekili Ali Yıldız’ın listelerinin yarışacağı seçimde Başkan Adayı Ali Yıldız, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerde esnafların ekibine göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Adayı Ali Yıldız, “Gerçekleşecek seçimde her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir ekiple çıktığımız bu yolda bilgi ve birikimlerimizi esnaf kardeşlerimize aktarmak için canla başla çalışacağız” dedi. Piyasada dolaşan söylentiler içinde kısa bir açıklama yapan Başkan Adayı Yıldız, kooperatif çalışanlarının ellerinde ödeme planı ile esnaftan oy istediğini hatırlatarak, “Kooperatif çalışanı arkadaşlar esnaflarımıza giderek bol keseden araba  kredisi vereceklerini söylüyorlar. Hatta o kadar abarttılar ki, ödeme planı hazırlayarak seçimden sonra 500 bin liralık kredi vereceklerini ifade ediyorlar. Tekrar altını çizmek istiyorum; Kooperatif çalışanları vatandaşa hayal satmayı bırakıp işlerini yapsınlar” diye konuştu.
Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 25 Temmuz 2021 Pazar günü yapılacak seçimlerine sayılı günler kaldı.

Mevcut Başkan Murat Cürgül ve mevcut Başkanvekili Ali Yıldız’ın listelerinin yarışacağı seçimde Başkan Adayı Ali Yıldız, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerde esnafların ekibine göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Adayı Ali Yıldız, “Gerçekleşecek seçimde her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir ekiple çıktığımız bu yolda bilgi ve birikimlerimizi esnaf kardeşlerimize aktarmak için canla başla çalışacağız” dedi.

Piyasada dolaşan söylentiler içinde kısa bir açıklama yapan Başkan Adayı Yıldız, kooperatif çalışanlarının ellerinde ödeme planı ile esnaftan oy istediğini hatırlatarak, “Kooperatif çalışanı arkadaşlar esnaflarımıza giderek bol keseden araba  kredisi vereceklerini söylüyorlar. Hatta o kadar abarttılar ki, ödeme planı hazırlayarak seçimden sonra 500 bin liralık kredi vereceklerini ifade ediyorlar. Tekrar altını çizmek istiyorum; Kooperatif çalışanları vatandaşa hayal satmayı bırakıp işlerini yapsınlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.