Çok amaçlı salonu yenilendi

YAŞAM 08.07.2021 - 17:14, Güncelleme: 08.07.2021 - 17:14 2602+ kez okundu.
 

Çok amaçlı salonu yenilendi

Bulancak İstiklal İlkokulu ve Ortaokulu Çok Amaçlı salonu yenilendi.
Okul Müdürü Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada: “Okul Aile Birliği ile birlikte öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için onların temiz, bakımlı, güvenli ve donanımlı bir ortamda bulunmalarına yönelik ortaklaşa önlemler alıyoruz. Bunları yaparken en büyük paydaşımız ve desteğimiz tabii ki değerli velilerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizle elimizdeki imkan ve kaynakları birleştirerek, birlikten kuvvet doğarcasına güzel işler yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Çok Amaçlı Salonumuzun yapılışında emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyoruz. Okulumuza ve çocuklarımıza sonsuz faydası olmasını diliyorum ve sözlerimi Mevlana Celaleddin Rumi’nin ‘Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol’ öğüdü ile bitiriyorum. Hep birlikte bu öğüdü tuttukça okulumuz daha da yükselip parlayacaktır.’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak İstiklal İlkokulu ve Ortaokulu Çok Amaçlı salonu yenilendi.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada: “Okul Aile Birliği ile birlikte öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için onların temiz, bakımlı, güvenli ve donanımlı bir ortamda bulunmalarına yönelik ortaklaşa önlemler alıyoruz. Bunları yaparken en büyük paydaşımız ve desteğimiz tabii ki değerli velilerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizle elimizdeki imkan ve kaynakları birleştirerek, birlikten kuvvet doğarcasına güzel işler yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Çok Amaçlı Salonumuzun yapılışında emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyoruz. Okulumuza ve çocuklarımıza sonsuz faydası olmasını diliyorum ve sözlerimi Mevlana Celaleddin Rumi’nin ‘Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol’ öğüdü ile bitiriyorum. Hep birlikte bu öğüdü tuttukça okulumuz daha da yükselip parlayacaktır.’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.