Park ve Bahçeler müdürlüğü yoğun tempoda

YAŞAM 08.07.2021 - 16:56, Güncelleme: 08.07.2021 - 16:56 2351+ kez okundu.
 

Park ve Bahçeler müdürlüğü yoğun tempoda

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz dönemiyle birlikte park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi.
Ekipler tarafından şehir genelinde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda hummalı çalışma başlatılırken, mevsimlik çiçek dikimlerinin yanı sıra, budama ve temizlik çalışmaları da yapılıyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra cadde ve sokaklarda refüj ve yan bantlarda yapılan çalışmalarla şehir daha estetik bir görüntüye kavuşturuluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Her noktada çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda değerlendiriyor.
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz dönemiyle birlikte park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi.

Ekipler tarafından şehir genelinde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda hummalı çalışma başlatılırken, mevsimlik çiçek dikimlerinin yanı sıra, budama ve temizlik çalışmaları da yapılıyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra cadde ve sokaklarda refüj ve yan bantlarda yapılan çalışmalarla şehir daha estetik bir görüntüye kavuşturuluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

Her noktada çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda değerlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.