BAŞKAN ŞENLİKOĞLU YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR

YAŞAM 07.07.2021 - 17:20, Güncelleme: 07.07.2021 - 17:20 2156+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR

Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Giresun Belediyesi acil ihtiyaç bekleyen noktaların tespitini yaparak sorunların çözülmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Sahada çalışan ekipleri sık sık ziyaret ederek bilgi alan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Çıtlakkale Mahallesi’nde devam eden çalışmaları denetledi. Ziyaretinde ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Şenlikoğlu, ilgili birim müdürlerinden de çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Şehrin tüm mahallelerinde çalışmaların belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun Belediyesi olarak mahallelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi program dahilinde sürdürüyoruz. Özveri ile çalışıp, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Halkımızın konforunu ve yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi. Yapılan incelemeler sırasında esnaflarla selamlaşıp bol kazançlar dileyen ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, gelen talepleri de değerlendirerek çözüm önerilerini paylaştı.
Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Giresun Belediyesi acil ihtiyaç bekleyen noktaların tespitini yaparak sorunların çözülmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Sahada çalışan ekipleri sık sık ziyaret ederek bilgi alan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Çıtlakkale Mahallesi’nde devam eden çalışmaları denetledi. Ziyaretinde ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Şenlikoğlu, ilgili birim müdürlerinden de çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

Şehrin tüm mahallelerinde çalışmaların belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun Belediyesi olarak mahallelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi program dahilinde sürdürüyoruz. Özveri ile çalışıp, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Halkımızın konforunu ve yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan incelemeler sırasında esnaflarla selamlaşıp bol kazançlar dileyen ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, gelen talepleri de değerlendirerek çözüm önerilerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.