Belediye Meclisinden yeni kararlar

YAŞAM 06.07.2021 - 18:20, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:20 2177+ kez okundu.
 

Belediye Meclisinden yeni kararlar

Giresun Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısını yaptı.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında, harfiyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları için ücretlerde indirime gidilmesi kararı da oybirliğiyle kabul edildi. İndirim uygulanmış yeni ücretler şu şekilde: Harfiyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma ve kabul belgesi 80 TL (KDV hariç), M3 veya ton olarak hesabının yapılabildiği alanlarda birim atık bertaraf bedeli 4 TL (KDV hariç), 5 m3’e kadar araç başına atık bertaraf bedeli 20 TL ( KDV hariç), 5 m3’den büyük ve 10 m3’e kadar araç başına atık bertaraf bedeli 30 TL (KDV hariç), 10 m3 üzeri araç başına atık bertaraf bedeli 40 TL (KDV hariç) ÖĞRENCİ SERVİS ÜCRETLERİ BELİRLENDİ Ayrıca, şehir içinde faaliyet gösteren 6 adet öğrenci servisi kooperatifi yönetimlerinin servis ücretlerinin artırılması yönündeki talepleri oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre, ilköğretim okulları için 215 TL, liseler için 225 TL, Bulancak Anadolu Lisesi ile Keşap Anadolu Lisesi için 265 TL, İlköğretim kreş ve anaokuluna giden öğrencilere yönelik yardımcı personeller için ilköğretim tarifesine ek 30 TL olarak uygulanmasına karar verildi. Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısının ise 2 Eylül 2021 günü yapılması kararlaştırıldı.
Giresun Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısında, harfiyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları için ücretlerde indirime gidilmesi kararı da oybirliğiyle kabul edildi.

İndirim uygulanmış yeni ücretler şu şekilde:

Harfiyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma ve kabul belgesi 80 TL (KDV hariç), M3 veya ton olarak hesabının yapılabildiği alanlarda birim atık bertaraf bedeli 4 TL (KDV hariç), 5 m3’e kadar araç başına atık bertaraf bedeli 20 TL ( KDV hariç), 5 m3’den büyük ve 10 m3’e kadar araç başına atık bertaraf bedeli 30 TL (KDV hariç), 10 m3 üzeri araç başına atık bertaraf bedeli 40 TL (KDV hariç)

ÖĞRENCİ SERVİS ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Ayrıca, şehir içinde faaliyet gösteren 6 adet öğrenci servisi kooperatifi yönetimlerinin servis ücretlerinin artırılması yönündeki talepleri oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre, ilköğretim okulları için 215 TL, liseler için 225 TL, Bulancak Anadolu Lisesi ile Keşap Anadolu Lisesi için 265 TL, İlköğretim kreş ve anaokuluna giden öğrencilere yönelik yardımcı personeller için ilköğretim tarifesine ek 30 TL olarak uygulanmasına karar verildi.

Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısının ise 2 Eylül 2021 günü yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.