‘Başarıda ’Sevgi’ anahtar kelime olmalı’

YAŞAM 05.07.2021 - 18:11, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:11 2518+ kez okundu.
 

‘Başarıda ’Sevgi’ anahtar kelime olmalı’

En büyük servetin itibar olduğunu söyleyen bu dost yüz, Bulancak’ta Haşim Gıda’nın sahibi ve işletmecisi Haşim Azder
Tarif edilmeyecek kadar tevazu sahibi,alçak gönüllü ve yüzünden eksik etmediği gülümseme ile 50  çalışanı ile bütünleşen  her yönden örnek alınacak bir  insan. Oğlu Ömer Faruk Azder’de babasının izinde. Haşim Azder çalışanlarına baba, abi evlatlarına müşfik bir insan, büyük küçük herkese saygı ve sevgiyle yaklaşan nezaket timsali, pek medyatik olmayı sevmeyen kendi halinde, kalendar, daha açıkçası övgüye dair ne varsa yazılacak olan adam gibi adam. Yanında çalışanlarının özverili çalışmalarıyla sürekli gelişme ve iyileşmeyi ilke edinen Azder, ticaret yaşamına 1982’de pazarcılıkla başlamış. Ticaretin karşılıklı memnuniyete dayanması gerektiğine işaret ederek, bu işin devamlılığı için alıcıda, satıcıda, patronda, elemanda mutlu olmalı, çalışanlarını iyi tanımalı, onlarla empati kurabilmeli, müşteri memnuniyeti ön planda olmalı, yeri geldiğince çalışanlarının sorunlarını dinleyebilmeli. Sabırlı olmalı, çalışanlarınızla uyumlu olmayı ve dinlemesini bilmeli. Burada çalışan 50 kardeşimiz iyi niyetle, sonsuz gayretle çalıştıklarına inanıyor, sabırlı yorulmadan, daha iyisini istemekten asla vazgeçmeden çalışmak, her şeyde olduğu gibi ‘’sevgi’’anahtar kelime olmalı.’’diyor. Haşim Azder 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 evladının olduğunu ve onlar sayesinde bu seviyeye geldiğini ve bu konuda eşinden de büyük destek aldığının altını çizdi. Haber: Erol Küçük
En büyük servetin itibar olduğunu söyleyen bu dost yüz, Bulancak’ta Haşim Gıda’nın sahibi ve işletmecisi Haşim Azder

Tarif edilmeyecek kadar tevazu sahibi,alçak gönüllü ve yüzünden eksik etmediği gülümseme ile 50  çalışanı ile bütünleşen  her yönden örnek alınacak bir  insan. Oğlu Ömer Faruk Azder’de babasının izinde. Haşim Azder çalışanlarına baba, abi evlatlarına müşfik bir insan, büyük küçük herkese saygı ve sevgiyle yaklaşan nezaket timsali, pek medyatik olmayı sevmeyen kendi halinde, kalendar, daha açıkçası övgüye dair ne varsa yazılacak olan adam gibi adam. Yanında çalışanlarının özverili çalışmalarıyla sürekli gelişme ve iyileşmeyi ilke edinen Azder, ticaret yaşamına 1982’de pazarcılıkla başlamış. Ticaretin karşılıklı memnuniyete dayanması gerektiğine işaret ederek, bu işin devamlılığı için alıcıda, satıcıda, patronda, elemanda mutlu olmalı, çalışanlarını iyi tanımalı, onlarla empati kurabilmeli, müşteri memnuniyeti ön planda olmalı, yeri geldiğince çalışanlarının sorunlarını dinleyebilmeli. Sabırlı olmalı, çalışanlarınızla uyumlu olmayı ve dinlemesini bilmeli. Burada çalışan 50 kardeşimiz iyi niyetle, sonsuz gayretle çalıştıklarına inanıyor, sabırlı yorulmadan, daha iyisini istemekten asla vazgeçmeden çalışmak, her şeyde olduğu gibi ‘’sevgi’’anahtar kelime olmalı.’’diyor. Haşim Azder 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 evladının olduğunu ve onlar sayesinde bu seviyeye geldiğini ve bu konuda eşinden de büyük destek aldığının altını çizdi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.