Spor salonu ve havuz ihalesi önümüzdeki aylarda yapılacak

YAŞAM 01.07.2021 - 16:25, Güncelleme: 01.07.2021 - 16:25 2706+ kez okundu.
 

Spor salonu ve havuz ihalesi önümüzdeki aylarda yapılacak

Yıldız Haber Gazetesi adına Bulancak İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Yüksel’e misafir olduk.
Beraberinde ilçe stadyumu ve Gençlik merkezi’ni gezdik. İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Murat Yüksel gazetemizde yaptığı açıklamada: ‘’Bulancak İlçe stadyumu betonarme tribün ve gençlik merkezi yapım işi 2020 yılında yapımı tamamlanıp hizmete alındı. Yeni Tribün 2000 kişilik ve tribün altında karate ve güreş salonları bulunmakta. Eski tribün ile birlikte toplam 3.000 kişilik bir seyirci kapasitesi mevcut. Yine yeni hizmete açılan Gençlik Merkezi toplantı salonu, kafeterya, kütüphane ve dersliklerden oluşuyor. Müzik odası, bilgisayar odası vb. derslikler bulunmakta. Temmuz ayı itibariyle resim, akıl ve zeka oyunları, kuran kursu başta olmak üzere çeşitli kurslar başlayacak. İlçe Stadyumu zemin, sulama sistemlerinin  yenilenmesi ve  tesislerinin çevresinin beton duvar ile çevrilmesi ile yeni bir hüviyet kazanmış durumda.İlçe Stadyumu oyun alan ölçüleri 68*101 ebatlarında.  Amatör müsabakalar pandemi nedeniyle iptal edildiği için bu sene Giresunspor Gelişim Ligi müsabakalarını İlçe Stadyumunda oynadı. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan spor salonu  ve havuz ise proje ve yaklaşık maliyet aşamasında olup önümüzdeki aylarda  ihalesi yapılacak.’’dedi. Haber: Erol Küçük
Yıldız Haber Gazetesi adına Bulancak İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Yüksel’e misafir olduk.

Beraberinde ilçe stadyumu ve Gençlik merkezi’ni gezdik. İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Murat Yüksel gazetemizde yaptığı açıklamada: ‘’Bulancak İlçe stadyumu betonarme tribün ve gençlik merkezi yapım işi 2020 yılında yapımı tamamlanıp hizmete alındı. Yeni Tribün 2000 kişilik ve tribün altında karate ve güreş salonları bulunmakta. Eski tribün ile birlikte toplam 3.000 kişilik bir seyirci kapasitesi mevcut. Yine yeni hizmete açılan Gençlik Merkezi toplantı salonu, kafeterya, kütüphane ve dersliklerden oluşuyor. Müzik odası, bilgisayar odası vb. derslikler bulunmakta. Temmuz ayı itibariyle resim, akıl ve zeka oyunları, kuran kursu başta olmak üzere çeşitli kurslar başlayacak. İlçe Stadyumu zemin, sulama sistemlerinin  yenilenmesi ve  tesislerinin çevresinin beton duvar ile çevrilmesi ile yeni bir hüviyet kazanmış durumda.İlçe Stadyumu oyun alan ölçüleri 68*101 ebatlarında.  Amatör müsabakalar pandemi nedeniyle iptal edildiği için bu sene Giresunspor Gelişim Ligi müsabakalarını İlçe Stadyumunda oynadı. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan spor salonu  ve havuz ise proje ve yaklaşık maliyet aşamasında olup önümüzdeki aylarda  ihalesi yapılacak.’’dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.