Sorunlara anında müdahale ediliyor

YAŞAM 30.06.2021 - 17:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 17:11 2246+ kez okundu.
 

Sorunlara anında müdahale ediliyor

Giresun Belediyesi alt yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri sorunlara anında müdahale ederken, vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından tespit edilen arızalara zaman kaybetmeden müdahalede bulunuluyor. Bu kapsamda; Erikliman Mahallesi Sahil Sokak’ta kanal hattı çalışması, birinci Organize Sanayi Bölgesi’nde yağmur suyu ve drenaj çalışması, Çıtlakkale Mahallesi Batlama Caddesi’nde içme suyu şebeke hattı çalışması, Osmaniye Mahallesi’nde kanal bağlantı çalışması, Gemilerçekeği Mahallesi’nde içme suyu abone hattı tamiratı gerçekleştirilirken, Hacımiktad Mahallesi Fatih Caddesi’nde ise logar temizliği yapıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların belirlenen program dahilinde kısa zamanda tamamlanacağı bildirildi.
Giresun Belediyesi alt yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri sorunlara anında müdahale ederken, vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından tespit edilen arızalara zaman kaybetmeden müdahalede bulunuluyor.

Bu kapsamda; Erikliman Mahallesi Sahil Sokak’ta kanal hattı çalışması, birinci Organize Sanayi Bölgesi’nde yağmur suyu ve drenaj çalışması, Çıtlakkale Mahallesi Batlama Caddesi’nde içme suyu şebeke hattı çalışması, Osmaniye Mahallesi’nde kanal bağlantı çalışması, Gemilerçekeği Mahallesi’nde içme suyu abone hattı tamiratı gerçekleştirilirken, Hacımiktad Mahallesi Fatih Caddesi’nde ise logar temizliği yapıldı.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların belirlenen program dahilinde kısa zamanda tamamlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.