Vatandaşların sıkıntıları bir bir çözülüyor

YAŞAM 29.06.2021 - 17:30, Güncelleme: 29.06.2021 - 17:30 2554+ kez okundu.
 

Vatandaşların sıkıntıları bir bir çözülüyor

Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinde yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başlandı.
Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Tolga Erener, yolun son durumuyla alakalı bilgi aldı. Erener, Belediye çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Bilindiği üzere Devgeoğlu Sokakta mevcut bir yolumuz vardı fakat yolun rampalı olmasından dolayı trafik akışı sıkıntı yaşıyordu. Belediye olarak rampayı en aza indirmek, mahallemizdeki kanalizasyon sorununu da çözmek için Devgeoğlu Sokakta çalışma başlattık. Yolumuz tamamlandığında trafik akışı daha güvenli olacaktır” dedi. 
Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinde yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başlandı.

Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Tolga Erener, yolun son durumuyla alakalı bilgi aldı.

Erener, Belediye çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Bilindiği üzere Devgeoğlu Sokakta mevcut bir yolumuz vardı fakat yolun rampalı olmasından dolayı trafik akışı sıkıntı yaşıyordu. Belediye olarak rampayı en aza indirmek, mahallemizdeki kanalizasyon sorununu da çözmek için Devgeoğlu Sokakta çalışma başlattık. Yolumuz tamamlandığında trafik akışı daha güvenli olacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.