2002 model Ford Cargo icradan satılık

RESMİ İLAN 28.06.2021 - 08:03 2312+ kez okundu.
 

2002 model Ford Cargo icradan satılık

ANKARA 16. İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 6 VIM 88 Plakalı, 2002 Model, FORD Marka, 3227(8*2) Tipli, 2M34147 Motor No'lu, NM0A13TEDC2M34147 Şasi No'lu, Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Manuel, Rengi Beyaz, Ford Kamyon Cargo marka aracın özellikleri, araç anahtarının olmasına rağmen aracın uzun süredir atıl vaziyette beklemiş olması sebebi ile çalıştırılamamış ve ruhsatının olmaması sebebi ile de sadece araç üzerinde yapılan incelemeler ve dosyada sunulan takyidat belgesine dayanılarak tespit edilmiştir. Aracın genel olarak bakımlı olduğu görülmüş, ancak uzun süredir depolama alanında tutulduğu tanker vasfı amacı ile kullanıldığı öğrenilmiştir. Aracın anahtarı olmasına rağmen araç çalıştırılamamış, uzun süre kullanılmamış olması sebebi ile bakımsızlık vb. bir durum oluşmuş olabileceği buna karşın tanker vasfını koruduğu kanaati hâsıl olmuştur. Araç iç kullanımının aracın kullanılmışlık düzeyi ve model yılı dikkate alındığında temiz ve bakımlı olduğu tespit edilmiş, kullanım ömrüne bağlı olan deformasyonlara rastlanmıştır. Aracın dosya içerisindeki bilgilerde yer alan Ford Marka 3227 S Cargo model ve Tanker vasfına sahip olduğu anlaşılmaktadır. Aracın çalıştırılamamış olması sebebi ve bulunduğu koşullar dikkate alındığında motoru kontrol edilememiştir. Aracın motor, şanzıman ve elektrik aksamıyla ilgili herhangi bir yorum yapılamamıştır. Ayrıca aracı lifte alma imkânı olmadığından yürüyen aksam kontrolleri de yapılamamıştır. Araç üzerinde yapılan incelemelerde genel görünümün iyi olduğu görülmüş, gizli kusurları tespit edilememiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
ANKARA 16. İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 6 VIM 88 Plakalı, 2002 Model, FORD Marka, 3227(8*2) Tipli, 2M34147 Motor No'lu, NM0A13TEDC2M34147 Şasi No'lu, Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Manuel, Rengi Beyaz, Ford Kamyon Cargo marka aracın özellikleri, araç anahtarının olmasına rağmen aracın uzun süredir atıl vaziyette beklemiş olması sebebi ile çalıştırılamamış ve ruhsatının olmaması sebebi ile de sadece araç üzerinde yapılan incelemeler ve dosyada sunulan takyidat belgesine dayanılarak tespit edilmiştir. Aracın genel olarak bakımlı olduğu görülmüş, ancak uzun süredir depolama alanında tutulduğu tanker vasfı amacı ile kullanıldığı öğrenilmiştir. Aracın anahtarı olmasına rağmen araç çalıştırılamamış, uzun süre kullanılmamış olması sebebi ile bakımsızlık vb. bir durum oluşmuş olabileceği buna karşın tanker vasfını koruduğu kanaati hâsıl olmuştur. Araç iç kullanımının aracın kullanılmışlık düzeyi ve model yılı dikkate alındığında temiz ve bakımlı olduğu tespit edilmiş, kullanım ömrüne bağlı olan deformasyonlara rastlanmıştır. Aracın dosya içerisindeki bilgilerde yer alan Ford Marka 3227 S Cargo model ve Tanker vasfına sahip olduğu anlaşılmaktadır. Aracın çalıştırılamamış olması sebebi ve bulunduğu koşullar dikkate alındığında motoru kontrol edilememiştir. Aracın motor, şanzıman ve elektrik aksamıyla ilgili herhangi bir yorum yapılamamıştır. Ayrıca aracı lifte alma imkânı olmadığından yürüyen aksam kontrolleri de yapılamamıştır. Araç üzerinde yapılan incelemelerde genel görünümün iyi olduğu görülmüş, gizli kusurları tespit edilememiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.