Giresun’da çalışmalar devam ediyor

YAŞAM 23.06.2021 - 15:59, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:59 2418+ kez okundu.
 

Giresun’da çalışmalar devam ediyor

Giresun Belediyesi tarafından yol ve kaldırımlarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Bu kapsamda, hizmetin en iyisini ve en kalitelisini vermeye çalışan çözüm birimi ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar sürdürülüyor. Mahalle ayrımı gözetmeksizin gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunulması hedefleniyor. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Amacımız mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunmak. Bunun için çok çalışmaya ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini vermeye devam edeceğiz. Çalışmaların şehrin dört bir yanında kontrollü ve düzenli bir şekilde devam devam ediyor” denildi.
Giresun Belediyesi tarafından yol ve kaldırımlarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda, hizmetin en iyisini ve en kalitelisini vermeye çalışan çözüm birimi ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar sürdürülüyor. Mahalle ayrımı gözetmeksizin gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunulması hedefleniyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Amacımız mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunmak. Bunun için çok çalışmaya ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini vermeye devam edeceğiz. Çalışmaların şehrin dört bir yanında kontrollü ve düzenli bir şekilde devam devam ediyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.