TÜGVA’nın kermesi açıldı

YAŞAM 22.06.2021 - 17:23, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:23 3351+ kez okundu.
 

TÜGVA’nın kermesi açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliği Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermes, 22 Haziran Salı günü yapılan törenle açıldı.
25 Haziran Cuma günü akşamına kadar devam edecek olan kermesin açılışını Bulancak Belediye Başkanı Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel, BİMDER Başkanı Mürsel Aktay, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ekizoğlu ve vatandaşlar katıldı. Açılışta yapılan konuşmada TÜGVA İlçe Temsilcisi Göktekin; “TÜGVA olarak Bulancak’ta dört yılı aşkın süredir binlerce faaliyet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün artarak devam eden nitelikli projelerimize bu sene ilk kez yaptığımız Hayır Çarşısı olayını kattık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Hayır Çarşısı gelirlerinin yarısı Filistin halkına, kalan yarısı ise TÜGVA’mızın beş farklı okulda düzenleyeceği Yaz Okullarımızda kullanılacaktır. Filistin bizim kıble davamız olup, bu meseleye sessiz kalmamız mümkün değil. Yine gençlerimizin milli ve manevi duygularına destek veren Yaz Okullarımızda gençlerimizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Halkımızın destekleri ile 400’ün üzerinde öğrencimizin katılacağı Yaz okullarımıza gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşünceye açılışımıza katılan tüm değerli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Yine bir konuşma yapan Bahtiyar Hüsem’de, Filistin’de sıkıntıda olan Filistinli vatandaşlara maddi ve manevi olarak, yardım etmek, onları unutmadığımızı göstermek ayrıca TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliğinin yapacak olduğu faaliyetlere destek amacıyla TÜGVA Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermesin, hayırlara vesile olmasını diledi. Yapılan dua sonrası kermesin açılışı yapıldı. Bulancak Kaymakam’ı Ali İkram Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İl Genel Meclis Üyesi Abdüsselam Çağırıcı, Mustafa Karakaya, Bulancak Mehter Derneği Başkanı İmdat Aktaş, kermesi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kermeste TÜGVA Kadın Kolları Üyelerinin yıl içerisinde yaptıkları ev ürünü ve el işi ürünleri satışa sunuldu.
Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliği Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermes, 22 Haziran Salı günü yapılan törenle açıldı.

25 Haziran Cuma günü akşamına kadar devam edecek olan kermesin açılışını Bulancak Belediye Başkanı Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel, BİMDER Başkanı Mürsel Aktay, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ekizoğlu ve vatandaşlar katıldı. Açılışta yapılan konuşmada TÜGVA İlçe Temsilcisi Göktekin; “TÜGVA olarak Bulancak’ta dört yılı aşkın süredir binlerce faaliyet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün artarak devam eden nitelikli projelerimize bu sene ilk kez yaptığımız Hayır Çarşısı olayını kattık.

Açılışını gerçekleştirdiğimiz Hayır Çarşısı gelirlerinin yarısı Filistin halkına, kalan yarısı ise TÜGVA’mızın beş farklı okulda düzenleyeceği Yaz Okullarımızda kullanılacaktır. Filistin bizim kıble davamız olup, bu meseleye sessiz kalmamız mümkün değil. Yine gençlerimizin milli ve manevi duygularına destek veren Yaz Okullarımızda gençlerimizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Halkımızın destekleri ile 400’ün üzerinde öğrencimizin katılacağı Yaz okullarımıza gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşünceye açılışımıza katılan tüm değerli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yine bir konuşma yapan Bahtiyar Hüsem’de, Filistin’de sıkıntıda olan Filistinli vatandaşlara maddi ve manevi olarak, yardım etmek, onları unutmadığımızı göstermek ayrıca TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliğinin yapacak olduğu faaliyetlere destek amacıyla TÜGVA Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermesin, hayırlara vesile olmasını diledi. Yapılan dua sonrası kermesin açılışı yapıldı. Bulancak Kaymakam’ı Ali İkram Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İl Genel Meclis Üyesi Abdüsselam Çağırıcı, Mustafa Karakaya, Bulancak Mehter Derneği Başkanı İmdat Aktaş, kermesi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kermeste TÜGVA Kadın Kolları Üyelerinin yıl içerisinde yaptıkları ev ürünü ve el işi ürünleri satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.