Uzunoğlu Tütün ve Nargile 1 ve 2 açıldı

YAŞAM 21.06.2021 - 17:31, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:31 2866+ kez okundu.
 

Uzunoğlu Tütün ve Nargile 1 ve 2 açıldı

Sigara fiyatlarına yapılan zammın ardından tiryakiler bu kez de tütüne yöneldi.
Geçtiğimiz yıllarda parmakla gösterilen tütüncüler Bulancak’ın bir çok noktasında açıldı. Son olarak ilçenin Bulancak Mahallesi Oğuz Türüdü Caddesinde 1, İhsaniye Mahallesi Akbank karşısında 2 yerine de Uzunoğlu Tütün Nargile  açıldı. Öte yandan açılan ve bünyesinde  tütün, tütün mamulleri satışı, Nargile, Nargile tütün, puro, pipo satışı yapan Uzunoğlu Tütün Nargile  firma sahipleri  Ayhan Uzun ve eşi Gizem Uzun,  “Sigaraya yapılan zamlar, binlerce sigara bağımlısını tütüne yönlendirdi. Zamlardan etkilenmemek amacıyla kilo işi tütün alan ve kendi sigarasını kendisi saran tiryakiler, böylece bir paket sigarayı 3-4 liraya mal ediyorlar. Hem de çeşitli katkı maddeleriyle dolu olan işlem görmüş sigarayı kullanmamış oluyorlar” diye konuştular.     Haber: Erol Küçük  
Sigara fiyatlarına yapılan zammın ardından tiryakiler bu kez de tütüne yöneldi.

Geçtiğimiz yıllarda parmakla gösterilen tütüncüler Bulancak’ın bir çok noktasında açıldı. Son olarak ilçenin Bulancak Mahallesi Oğuz Türüdü Caddesinde 1, İhsaniye Mahallesi Akbank karşısında 2 yerine de Uzunoğlu Tütün Nargile  açıldı. Öte yandan açılan ve bünyesinde  tütün, tütün mamulleri satışı, Nargile, Nargile tütün, puro, pipo satışı yapan Uzunoğlu Tütün Nargile  firma sahipleri  Ayhan Uzun ve eşi Gizem Uzun,  “Sigaraya yapılan zamlar, binlerce sigara bağımlısını tütüne yönlendirdi. Zamlardan etkilenmemek amacıyla kilo işi tütün alan ve kendi sigarasını kendisi saran tiryakiler, böylece bir paket sigarayı 3-4 liraya mal ediyorlar. Hem de çeşitli katkı maddeleriyle dolu olan işlem görmüş sigarayı kullanmamış oluyorlar” diye konuştular.

 

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.