BUFAP’dan Çoruh Elektrik’e teşekkür

YAŞAM 21.06.2021 - 17:17, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:17 2709+ kez okundu.
 

BUFAP’dan Çoruh Elektrik’e teşekkür

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Kamu iletişiminden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih Gayık, Çoruh Elektrik ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
Salih Gayık, “BUFAP olarak talebimiz ve BUFAP Gönüllümüz, Bulancak Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım'ın girişimleri sonucu Bulancak ilçemiz, Sanayi Mahallesi'nde yaşayan engelli vatandaşımızın elektrik ile ilgili problemi çözüldü. Vatandaşımızın binasındaki asansörü voltaj düşüklüğü sebebiyle çalışmıyordu. Gönüllümüz, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım’ın durumu bize bildirmesi sonucu BUFAP olarak talepte bulunduk. Çoruh Elektrik Bulancak Şefliği arıza ekibi tarafından binanın voltaj düşüklüğü arızası giderildi ve asansör çalışır duruma getirildi” dedi. Açıklamalara devam eden Gayık, “Çoruh Elektrik Bulancak İşletme Şefi, Sayın Olgun Eker'e, tüm arıza personellerine, Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü, Sayın Sedat Akkoyun’a ve Çoruh Elektrik'e verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Kamu iletişiminden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih Gayık, Çoruh Elektrik ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Salih Gayık, “BUFAP olarak talebimiz ve BUFAP Gönüllümüz, Bulancak Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım'ın girişimleri sonucu Bulancak ilçemiz, Sanayi Mahallesi'nde yaşayan engelli vatandaşımızın elektrik ile ilgili problemi çözüldü. Vatandaşımızın binasındaki asansörü voltaj düşüklüğü sebebiyle çalışmıyordu. Gönüllümüz, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım’ın durumu bize bildirmesi sonucu BUFAP olarak talepte bulunduk. Çoruh Elektrik Bulancak Şefliği arıza ekibi tarafından binanın voltaj düşüklüğü arızası giderildi ve asansör çalışır duruma getirildi” dedi.

Açıklamalara devam eden Gayık, “Çoruh Elektrik Bulancak İşletme Şefi, Sayın Olgun Eker'e, tüm arıza personellerine, Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü, Sayın Sedat Akkoyun’a ve Çoruh Elektrik'e verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.