Alim Baba, unutulmayacak!

GÜNDEM 17.06.2021 - 17:31, Güncelleme: 17.06.2021 - 17:31 6032+ kez okundu.
 

Alim Baba, unutulmayacak!

Bulancak’ta adeta bir simgeydi o! Herkesin tanıdığı ve bir yerde rast geldiği Alim Baba olarak nam salmış Alim Kısa’nın adı, hayatını geçirdiği ilçede unutulmayacak.
Ocak 2021 tarihinde 61 yaşında iken hayata veda eden Alim Baba, yeğeni Yalçın Kısa’nın işletmeciliği yaptığı Y.K. Çay Ocağının girişinde duvara asılan resmi ile tarih sayfalarında yerini aldı. Alim babanın 2 metreye, 1.40 cm ebatlarındaki yağlıboya resmi çay ocağına gelenlerin beğenisi çekiyor. Y.K Çay Ocağı sahibi Yalçın Kısa, “Amcamın vefatından bu yana 6 aya yakın bir süre geçti. Biz ve sevenleri onu unutmadık ve hatırasını bu resim ile hep devam ettireceğiz. Gelen geçen onu tanıyan herkes bundan çok mutlu oldu” dedi.        
Bulancak’ta adeta bir simgeydi o! Herkesin tanıdığı ve bir yerde rast geldiği Alim Baba olarak nam salmış Alim Kısa’nın adı, hayatını geçirdiği ilçede unutulmayacak.

Ocak 2021 tarihinde 61 yaşında iken hayata veda eden Alim Baba, yeğeni Yalçın Kısa’nın işletmeciliği yaptığı Y.K. Çay Ocağının girişinde duvara asılan resmi ile tarih sayfalarında yerini aldı.

Alim babanın 2 metreye, 1.40 cm ebatlarındaki yağlıboya resmi çay ocağına gelenlerin beğenisi çekiyor. Y.K Çay Ocağı sahibi Yalçın Kısa, “Amcamın vefatından bu yana 6 aya yakın bir süre geçti. Biz ve sevenleri onu unutmadık ve hatırasını bu resim ile hep devam ettireceğiz. Gelen geçen onu tanıyan herkes bundan çok mutlu oldu” dedi.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.