Vatandaşlardan kurban fiyatı tepkisi

YAŞAM 14.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:53 2924+ kez okundu.
 

Vatandaşlardan kurban fiyatı tepkisi

Kurban Bayramına 1 ay gibi bir süre kalırken, kurbanlık fiyatları vatandaşların tepkisini çekti.
Kasaplarda kıymanın kilosunun 55 lira civarında olduğunu ifade eden vatandaşlar, kurban hazırlığı yaparken fiyatların 60 ila 70 lira olmasına tepki gösterdiler. Fiyatların makul seviyede düzenlenmesini isteyen vatandaşlar bu fiyatlarla kurban almanın çok zor olduğunu ifade ederek, “Her şeyin fiyatı artıyor. Doğal olarak kurbanlık fiyatları da arttı. Ama bu fiyatlara kurbanlık alıp kesmek herkesin harcı değil. Ciddi rakamlara tekabül ediyor. Fiyatların esnetilmesini bekliyoruz” dediler.  
Kurban Bayramına 1 ay gibi bir süre kalırken, kurbanlık fiyatları vatandaşların tepkisini çekti.

Kasaplarda kıymanın kilosunun 55 lira civarında olduğunu ifade eden vatandaşlar, kurban hazırlığı yaparken fiyatların 60 ila 70 lira olmasına tepki gösterdiler.

Fiyatların makul seviyede düzenlenmesini isteyen vatandaşlar bu fiyatlarla kurban almanın çok zor olduğunu ifade ederek, “Her şeyin fiyatı artıyor. Doğal olarak kurbanlık fiyatları da arttı. Ama bu fiyatlara kurbanlık alıp kesmek herkesin harcı değil. Ciddi rakamlara tekabül ediyor. Fiyatların esnetilmesini bekliyoruz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.