Kısa sürede büyük beğeni topladı

YAŞAM 14.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:41 2965+ kez okundu.
 

Kısa sürede büyük beğeni topladı

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen damak lezzeti ile kendini kanıtlayan Engin Usta Et Döner, her geçen gün müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.
Bulancak Eski Cezaevi Lezzet Bahçesi’nde 15 gün önce açılan Engin Usta Et Döner kısa sürede lezzet tutkunlarının adresi haline geldi. Bulancak’lı 25 yılın döner ustası Engin Usta ve İsmail Hakkı Aslan’ın, işletmeciliğini üstlendiği döner salonu, lezzeti, kalitesi ve ortamı ile müşterilerini ağırlıyor. Engin Usta Et Döner, Türk damak tadının değişmez lezzeti olan döner kebabı ile misafirlerini buluşturuyor. Dönerinin lezzeti ile kendini kanıtlayan, iş, siyaset, sanat, spor ve medya dünyasından pek çok müdavimine ev sahipliği yapan, Bulancak’ta kaliteli et denince akla ilk gelenlerden olan Engin Usta Döner, nefis yaprak dönerlerini kendine has aroma yöntemleriyle, muazzam tada ulaşmasını sağlıyor.  Siz de damağınızı şenlendirecek bu eşsiz bir döner keyfini yaşamak için isterseniz eski Cezaevi Mevkinde Lezzet Bahçesi Engin Usta Et Döner restorana gidebilir isterseniz telefonla sipariş verebilirsiniz.  Hizmet ve yemek kalitesinin yanında çalışkan ve güler yüzlü personelleriyle daima en iyisini yapma gayreti içinde olacaklarını belirten işletme sahiplerinden İsmail Hakkı Aslan, “Kullandığımız malzemenin kalitesi, müşterimizin damak tadına yansıyor. Konusunda uzman Engin Ustamız gözetiminde pişen et dönerler, ferah ve nezih ortamda müşterilerimize ikram ediliyor. Engin Usta Et Döner, sadece ürünleriyle değil, dekorasyonuyla, müziğiyle, her biri hayatın gülen yüzü olan rengarenk ruhlu personeliyle müşterilerine hizmet veriyor” dedi.   Haber: Erol Küçük    
Kısa bir süre önce açılmasına rağmen damak lezzeti ile kendini kanıtlayan Engin Usta Et Döner, her geçen gün müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Bulancak Eski Cezaevi Lezzet Bahçesi’nde 15 gün önce açılan Engin Usta Et Döner kısa sürede lezzet tutkunlarının adresi haline geldi. Bulancak’lı 25 yılın döner ustası Engin Usta ve İsmail Hakkı Aslan’ın, işletmeciliğini üstlendiği döner salonu, lezzeti, kalitesi ve ortamı ile müşterilerini ağırlıyor.

Engin Usta Et Döner, Türk damak tadının değişmez lezzeti olan döner kebabı ile misafirlerini buluşturuyor.
Dönerinin lezzeti ile kendini kanıtlayan, iş, siyaset, sanat, spor ve medya dünyasından pek çok müdavimine ev sahipliği yapan, Bulancak’ta kaliteli et denince akla ilk gelenlerden olan Engin Usta Döner, nefis yaprak dönerlerini kendine has aroma yöntemleriyle, muazzam tada ulaşmasını sağlıyor. 
Siz de damağınızı şenlendirecek bu eşsiz bir döner keyfini yaşamak için isterseniz eski Cezaevi Mevkinde Lezzet Bahçesi Engin Usta Et Döner restorana gidebilir isterseniz telefonla sipariş verebilirsiniz. 
Hizmet ve yemek kalitesinin yanında çalışkan ve güler yüzlü personelleriyle daima en iyisini yapma gayreti içinde olacaklarını belirten işletme sahiplerinden İsmail Hakkı Aslan, “Kullandığımız malzemenin kalitesi, müşterimizin damak tadına yansıyor. Konusunda uzman Engin Ustamız gözetiminde pişen et dönerler, ferah ve nezih ortamda müşterilerimize ikram ediliyor.

Engin Usta Et Döner, sadece ürünleriyle değil, dekorasyonuyla, müziğiyle, her biri hayatın gülen yüzü olan rengarenk ruhlu personeliyle müşterilerine hizmet veriyor” dedi.

 

Haber: Erol Küçük
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.