GYM Bebek Fitness açılışa hazırlanıyor

YAŞAM 14.06.2021 - 16:25, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:25 7235+ kez okundu.
 

GYM Bebek Fitness açılışa hazırlanıyor

Bulancaklı genç girişimcilerden Halil Çağrı Ödemiş, kardeşi Fırat Ödemiş ve Vedat Yavanoğlu ile birlikte İsmetpaşa Mahallesi Ahmet Fatoğlu Caddesi üzerinde 1 Nolu Sağlık Ocağı karşısında GYM BEBEK FITNESS isimli spor salonunu önümüzdeki günlerde bölge halkının hizmetine sunacaklar.
Uzun süredir planladıkları bu projeyi hayata geçirdiklerini ve Bulancak, Piraziz, Gülyalı, Giresun, Keşap ve Ordu’dan gelecek insanlara hizmet edeceklerini kaydeden Spor Salonu ortaklarından Halil Çağrı Ödemiş, “Toplam 700 metrekare alanın 200 metrekaresi spor alanı olacak. En son teknoloji ile oluşan, egzersiz alanı, kişiye özel programlarla, sertifikalı ve tam donanımlı eğitmenleriyle sizlere kalitenin üstünde hizmet anlayışı sunuyoruz. Bay ve bayanlara hitap eden spor kompleksinden oluşan tesisimiz özellikle misafirlerimizin kullanabilecekleri alanlara fazlasıyla özen gösterilmiş olup, her türlü detay ve rahatlık düşünülmüştür. Kalite ve sağlıklı yaşam her bireyin hakkıdır. Bizde elimizden geldiğince kurduğumuz bu spor salonu ile insanlarımıza bu imkanı sunmak istiyoruz. Sağlıklı bir yaşam için sporun gerekliliğini biliyoruz ve bizde uzman kadromuz ve profesyonel cihazlarımızla sağlıklı bir nesil oluşturmak için katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.   Haber: Erol Küçük
Bulancaklı genç girişimcilerden Halil Çağrı Ödemiş, kardeşi Fırat Ödemiş ve Vedat Yavanoğlu ile birlikte İsmetpaşa Mahallesi Ahmet Fatoğlu Caddesi üzerinde 1 Nolu Sağlık Ocağı karşısında GYM BEBEK FITNESS isimli spor salonunu önümüzdeki günlerde bölge halkının hizmetine sunacaklar.

Uzun süredir planladıkları bu projeyi hayata geçirdiklerini ve Bulancak, Piraziz, Gülyalı, Giresun, Keşap ve Ordu’dan gelecek insanlara hizmet edeceklerini kaydeden Spor Salonu ortaklarından Halil Çağrı Ödemiş, “Toplam 700 metrekare alanın 200 metrekaresi spor alanı olacak. En son teknoloji ile oluşan, egzersiz alanı, kişiye özel programlarla, sertifikalı ve tam donanımlı eğitmenleriyle sizlere kalitenin üstünde hizmet anlayışı sunuyoruz. Bay ve bayanlara hitap eden spor kompleksinden oluşan tesisimiz özellikle misafirlerimizin kullanabilecekleri alanlara fazlasıyla özen gösterilmiş olup, her türlü detay ve rahatlık düşünülmüştür. Kalite ve sağlıklı yaşam her bireyin hakkıdır. Bizde elimizden geldiğince kurduğumuz bu spor salonu ile insanlarımıza bu imkanı sunmak istiyoruz. Sağlıklı bir yaşam için sporun gerekliliğini biliyoruz ve bizde uzman kadromuz ve profesyonel cihazlarımızla sağlıklı bir nesil oluşturmak için katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.