Enes Toraman, için anı köşesi oluşturdular

YAŞAM 10.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:07 5330+ kez okundu.
 

Enes Toraman, için anı köşesi oluşturdular

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Toraman Pazartesi günü kuzeni ile yüzmek için girdiği denizde boğulmuştu.
Vefat eden Enes Toraman için okulun girişinde okul idaresi anı defteri açtı. Pazartesi günü denizde boğulan ve Bozat Köyünde toprağa verilen Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi öğrenci  Enes Toraman anısına okul idaresi  anı defteri açarak Enes Can köşesi oluşturdu. Okul idaresi, vefat eden öğrenci Enes Toramanı daima hatırlamak için köşe oluşturduklarını söyledi. Açılan anı defterine okula ziyaret gelenlerin duygularını paylaştığını ifade eden Okul Müdürü Cem Mutlu Türkseven, “12. sınıfta okuyan ve kuzeni ile birlikte girdiği denizde boğulan öğrencimiz için okulumuzun girişine Enes Toraman köşesi oluşturduk. Köşede öğrencimizin resimleri, öğrencilerin yazdığı şiirler yer alıyor. Ayrıca açılan anı defterine öğrencilerimiz duygularını paylaşıyor” dedi.
Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Toraman Pazartesi günü kuzeni ile yüzmek için girdiği denizde boğulmuştu.

Vefat eden Enes Toraman için okulun girişinde okul idaresi anı defteri açtı. Pazartesi günü denizde boğulan ve Bozat Köyünde toprağa verilen Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi öğrenci  Enes Toraman anısına okul idaresi  anı defteri açarak Enes Can köşesi oluşturdu. Okul idaresi, vefat eden öğrenci Enes Toramanı daima hatırlamak için köşe oluşturduklarını söyledi.

Açılan anı defterine okula ziyaret gelenlerin duygularını paylaştığını ifade eden Okul Müdürü Cem Mutlu Türkseven, “12. sınıfta okuyan ve kuzeni ile birlikte girdiği denizde boğulan öğrencimiz için okulumuzun girişine Enes Toraman köşesi oluşturduk. Köşede öğrencimizin resimleri, öğrencilerin yazdığı şiirler yer alıyor. Ayrıca açılan anı defterine öğrencilerimiz duygularını paylaşıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.