Mira Lina desteğinizi bekliyor

YAŞAM 07.06.2021 - 14:50, Güncelleme: 07.06.2021 - 14:50 3711+ kez okundu.
 

Mira Lina desteğinizi bekliyor

Ülkemizin çeşitli illerinde son günlerde sıklıkla karşımıza çıkan ve son olarak Giresun’da Güneş bebek için başlatılan kampanyalardan biri de Ankara’da yaşayan Mira Lina bebek için başlatıldı.
Ülke genelinde birçok ünlü tarafından SMA’lı bebekler sahiplenilirken, Mira Lina’nın ailesi de ‘Zolgensma’ isimli ilacı alabilmek için valilikten izin alarak sosyal medyadan kampanya başlattı. Mira Lina’nın kampanyasının da Denizbank tarafından sahiplenildiği öğrenilirken yapılan bağışlarla Mira Lina yüzde 51’e ulaştı. SMA Tip 2 hastası olan Mira Lina’nın anne ve babası Şeyda ve Cihan Pala çifti, çocukları Mira Lina’nın  yaşıtları gibi yürüyemediğini ve ayakta durmakta zorluk çektiğini söylediler. Mira Lina’nın sağlığına kavuşabilmesi için ‘Zolgensma’ ilacına kavuşması gerekiyor. Aynı zamanda skolyoz hastalığı da bulunan Mira Lina’nın tedavi olabilmesi için de bu ilaca bir an önce ulaşması gerekiyor. Desteklerin çığ gibi büyüdüğü SMA’lı bebeklerimizden olan Mira Lina’ya umut olabilmek için siz de elinizden geleni yapabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında Mira Lina yazarak aile bilgileri ulaşabilir ve Mira Lina’ya bu süreçte destek olabilirsiniz. Mira Lina’ya destek olabilmek için; Şeyda Pala - Denizbank IBAN: TR38 0013 4000 0072 8073 5000 04 - İş Bankası IBAN: TR20 0006 4000 0014 2700 5054 98 - Açıklama: Miralina yürüsün
Ülkemizin çeşitli illerinde son günlerde sıklıkla karşımıza çıkan ve son olarak Giresun’da Güneş bebek için başlatılan kampanyalardan biri de Ankara’da yaşayan Mira Lina bebek için başlatıldı.

Ülke genelinde birçok ünlü tarafından SMA’lı bebekler sahiplenilirken, Mira Lina’nın ailesi de ‘Zolgensma’ isimli ilacı alabilmek için valilikten izin alarak sosyal medyadan kampanya başlattı.

Mira Lina’nın kampanyasının da Denizbank tarafından sahiplenildiği öğrenilirken yapılan bağışlarla Mira Lina yüzde 51’e ulaştı.

SMA Tip 2 hastası olan Mira Lina’nın anne ve babası Şeyda ve Cihan Pala çifti, çocukları Mira Lina’nın  yaşıtları gibi yürüyemediğini ve ayakta durmakta zorluk çektiğini söylediler.

Mira Lina’nın sağlığına kavuşabilmesi için ‘Zolgensma’ ilacına kavuşması gerekiyor.

Aynı zamanda skolyoz hastalığı da bulunan Mira Lina’nın tedavi olabilmesi için de bu ilaca bir an önce ulaşması gerekiyor. Desteklerin çığ gibi büyüdüğü SMA’lı bebeklerimizden olan Mira Lina’ya umut olabilmek için siz de elinizden geleni yapabilirsiniz.

Sosyal medya platformlarında Mira Lina yazarak aile bilgileri ulaşabilir ve Mira Lina’ya bu süreçte destek olabilirsiniz.

Mira Lina’ya destek olabilmek için; Şeyda Pala - Denizbank IBAN: TR38 0013 4000 0072 8073 5000 04 - İş Bankası IBAN: TR20 0006 4000 0014 2700 5054 98 - Açıklama: Miralina yürüsün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.