Gurbetçi taraftarlar sezonu bekliyor

SPOR 31.05.2021 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 16:44 2200+ kez okundu.
 

Gurbetçi taraftarlar sezonu bekliyor

2020-2021 sezonunda mükemmel bir çıkış yakalayarak 44 yıllık Süper Lig hasretine son veren Giresunspor’da şehirde ki taraftarların yanı sıra gurbette yaşayan Giresun sevdalısı gurbetçi taraftarlarda büyük bir mutluluk yaşıyor.
TFF 1. Lig’de mücadele ettiği dönemde İstanbul ve yakın şehirlerde takımlarını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar sezonun başlamasını iple çekiyor. Süper Lige çıkma maçını Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda Tuzlaspor ile oynayan Giresunspor, rakibini 2-1 yenerek Süper Lige merhaba demişti. Kısıtlama gününde İstanbul’da oynanan müsabakada bile takımını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar, 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde başlayacak olan yeni sezonu bekliyor. Süper Lige yükselme maçını İstanbul’da oynayan Giresunspor’u müsabaka öncesi ve müsabaka sonrası bir an olsun yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar kombinelerin satışa çıkmasını da sabırsızlıkla bekliyor. Gazetemize konuşan gurbetçi taraftarlar bu sezon şehrin takımının Süper Lig’de mücadele edecek olmasının Giresun için büyük bir avantaj olduğunu belirterek, takımlarına her platformda destek olacaklarını ifade ettiler.
2020-2021 sezonunda mükemmel bir çıkış yakalayarak 44 yıllık Süper Lig hasretine son veren Giresunspor’da şehirde ki taraftarların yanı sıra gurbette yaşayan Giresun sevdalısı gurbetçi taraftarlarda büyük bir mutluluk yaşıyor.

TFF 1. Lig’de mücadele ettiği dönemde İstanbul ve yakın şehirlerde takımlarını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar sezonun başlamasını iple çekiyor.

Süper Lige çıkma maçını Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda Tuzlaspor ile oynayan Giresunspor, rakibini 2-1 yenerek Süper Lige merhaba demişti.

Kısıtlama gününde İstanbul’da oynanan müsabakada bile takımını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar, 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde başlayacak olan yeni sezonu bekliyor.

Süper Lige yükselme maçını İstanbul’da oynayan Giresunspor’u müsabaka öncesi ve müsabaka sonrası bir an olsun yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar kombinelerin satışa çıkmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Gazetemize konuşan gurbetçi taraftarlar bu sezon şehrin takımının Süper Lig’de mücadele edecek olmasının Giresun için büyük bir avantaj olduğunu belirterek, takımlarına her platformda destek olacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.