Tüm gözler yeni kadroya çevrildi

SPOR 30.05.2021 - 15:48, Güncelleme: 30.05.2021 - 15:48 2169+ kez okundu.
 

Tüm gözler yeni kadroya çevrildi

TFF 1. Lig’de son hafta maçında Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 yenen Giresunspor, 44 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e adını yazdırarak yeni bir heyecan yaşıyor.
Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan şehrimizin takımı Giresunspor 44 yılın ardından hasretle beklediği günlere yeniden kavuştu. Türkiye'nin en üst düzey futbol ligi olan Süper Lig'de 63. sezonda yer alacak olan Giresunspor, maçlara 13 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak. 23 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek olan Süper Lig’de Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, başarıya giden yolda tek gerçeğin para olmadığını ifade etmişti. Başkan Karaahmet, “Bazen zorluk olmadan başarının gelmediğine inanıyorum. Benim karşımdaki rakiplerimin her halde bir beş tanesinin bütçesi bizim kurduğumuz takımın bütçesinin beş katı falan. Zor süreçler geçirdik 18 kişilik bir kadromuz vardı. Diğer 4 kişi gençti. Yedek bulmakta zorlandığımız zamanlar oldu” diye konuşmuştu. Başkan Karaahmet’in yeni sezon ile ilgili planlamalara başladıklarını açıklamasının ardında Giresunsporlu taraftarlar, yeni sezonda takımda kimlerin yer alacağı merek ediyor. Teknik adam olarak Hakan Keleş ile devam kararı alan Giresunspor’un bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olması aynı zamanda Giresun’da ki taraftarların yanı sıra gurbette yaşayan hemşerilerimiz için de çok önemli.  
TFF 1. Lig’de son hafta maçında Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 yenen Giresunspor, 44 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e adını yazdırarak yeni bir heyecan yaşıyor.

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan şehrimizin takımı Giresunspor 44 yılın ardından hasretle beklediği günlere yeniden kavuştu.

Türkiye'nin en üst düzey futbol ligi olan Süper Lig'de 63. sezonda yer alacak olan Giresunspor, maçlara 13 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak. 23 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek olan Süper Lig’de Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, başarıya giden yolda tek gerçeğin para olmadığını ifade etmişti.

Başkan Karaahmet, “Bazen zorluk olmadan başarının gelmediğine inanıyorum. Benim karşımdaki rakiplerimin her halde bir beş tanesinin bütçesi bizim kurduğumuz takımın bütçesinin beş katı falan. Zor süreçler geçirdik 18 kişilik bir kadromuz vardı. Diğer 4 kişi gençti. Yedek bulmakta zorlandığımız zamanlar oldu” diye konuşmuştu.

Başkan Karaahmet’in yeni sezon ile ilgili planlamalara başladıklarını açıklamasının ardında Giresunsporlu taraftarlar, yeni sezonda takımda kimlerin yer alacağı merek ediyor.

Teknik adam olarak Hakan Keleş ile devam kararı alan Giresunspor’un bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olması aynı zamanda Giresun’da ki taraftarların yanı sıra gurbette yaşayan hemşerilerimiz için de çok önemli.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.