Vakalar düşüşe geçti

SAĞLIK 29.05.2021 - 15:58, Güncelleme: 29.05.2021 - 15:58 3352+ kez okundu.
 

Vakalar düşüşe geçti

Çarşamba akşamı Bulancak'ta gazetecilerle bir araya gelen Bulancak Kaymakamı Ali ikram Tuna'nın vatandaşlara yaptığı çağrılar karşılık buldu.
Bulancak İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya ve Jandarma Komutan vekili Teğmen Samet Mülayim ile basın mensupları aracılığıyla Bulancak halkına seslenen Kaymakam Tuna'nın açıklamaları sonrası Bulancak'ta günlük vaka sayısı 3'e kadar düştü. İl merkezinin günlük vaka sayısı 6'da kalırken, diğer ilçelerde günlük vaka sayısı şu şekilde; "Alucra 2, Çamoluk 2, Çanakçı 3, Dereli 1, Doğankent 0, Espiye 0, Eynesil 0, Görele 4, Güce 0, Keşap 0, Piraziz 0, Şebinkarahisar 1, Tirebolu 4 ve Yağlıdere 0" Giresun genelinde ise toplam günlük vaka sayısı 26 olarak belirlendi.
Çarşamba akşamı Bulancak'ta gazetecilerle bir araya gelen Bulancak Kaymakamı Ali ikram Tuna'nın vatandaşlara yaptığı çağrılar karşılık buldu.

Bulancak İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya ve Jandarma Komutan vekili Teğmen Samet Mülayim ile basın mensupları aracılığıyla Bulancak halkına seslenen Kaymakam Tuna'nın açıklamaları sonrası Bulancak'ta günlük vaka sayısı 3'e kadar düştü.

İl merkezinin günlük vaka sayısı 6'da kalırken, diğer ilçelerde günlük vaka sayısı şu şekilde; "Alucra 2, Çamoluk 2, Çanakçı 3, Dereli 1, Doğankent 0, Espiye 0, Eynesil 0, Görele 4, Güce 0, Keşap 0, Piraziz 0, Şebinkarahisar 1, Tirebolu 4 ve Yağlıdere 0"
Giresun genelinde ise toplam günlük vaka sayısı 26 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.