Acil temizlik timi çalışıyor

GÜNDEM 25.05.2021 - 16:56, Güncelleme: 25.05.2021 - 16:56 2330+ kez okundu.
 

Acil temizlik timi çalışıyor

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı acil temizlik timi şehir genelindeki camilerde ve parklarda temizlik çalışması yapıyor.
5 kişiden oluşan acil temizlik timi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için camiler ile parkların lavabo ve tuvaletlerini düzenli olarak temizliyor. Bunun yanı sıra Belediyeye ait tuvaletler de acil temizlik timi tarafından temizleniyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Birimimiz tarafından oluşturduğumuz acil temizlik ekibimiz de düzenli olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin çiçek gibi olması için çalışıyoruz ve bu anlamda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Özel bir görev verdiğimiz acil temizlik timinin çok faydalı çalışmalara imza atıyor” denildi.
Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı acil temizlik timi şehir genelindeki camilerde ve parklarda temizlik çalışması yapıyor.

5 kişiden oluşan acil temizlik timi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için camiler ile parkların lavabo ve tuvaletlerini düzenli olarak temizliyor. Bunun yanı sıra Belediyeye ait tuvaletler de acil temizlik timi tarafından temizleniyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Birimimiz tarafından oluşturduğumuz acil temizlik ekibimiz de düzenli olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin çiçek gibi olması için çalışıyoruz ve bu anlamda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Özel bir görev verdiğimiz acil temizlik timinin çok faydalı çalışmalara imza atıyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.