Gelecek Partisi Yılmaz’a emanet!

YAŞAM 24.05.2021 - 16:50, Güncelleme: 24.05.2021 - 16:50 3716+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Yılmaz’a emanet!

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan, Bulancak ilçe Başkanlığına Muhammet Yılmaz’ın atandığını söyledi.
Giresun’a bağlı Duroğlu Beldesinde 2 dönem başarılı bir şekilde belediye başkanlığı yapan Kılıçarslan, Gelecek Partisi İl Başkanı olarak teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bulancak’ta Bulancakspor eski Kulüp Başkanlarından Muhammed Yılmaz ile bir araya gelen İl Başkanı Kılıçarslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanlığına Muhammed Yılmaz’ı atadıklarının söyledi. Giresun’u hak ettikleri yere getirmek için hızlı bir şekilde teşkilatlanmalarını sürdürdüklerini kaydeden İl Başkanı Kılıçarslan, Bulancak’a hayırlı olması dileklerinde bulundu
Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan, Bulancak ilçe Başkanlığına Muhammet Yılmaz’ın atandığını söyledi.

Giresun’a bağlı Duroğlu Beldesinde 2 dönem başarılı bir şekilde belediye başkanlığı yapan Kılıçarslan, Gelecek Partisi İl Başkanı olarak teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bulancak’ta Bulancakspor eski Kulüp Başkanlarından Muhammed Yılmaz ile bir araya gelen İl Başkanı Kılıçarslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanlığına Muhammed Yılmaz’ı atadıklarının söyledi.

Giresun’u hak ettikleri yere getirmek için hızlı bir şekilde teşkilatlanmalarını sürdürdüklerini kaydeden İl Başkanı Kılıçarslan, Bulancak’a hayırlı olması dileklerinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.