Kaymakam Tuna, Devlet Hastanesinde

SAĞLIK 17.05.2021 - 17:16, Güncelleme: 17.05.2021 - 17:16 3759+ kez okundu.
 

Kaymakam Tuna, Devlet Hastanesinde

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, bayram nedeniyle Bulancak Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Ziyaretlere Bulancak Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları ile başlayan Kaymakam Ali İkram Tuna, burada Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Çürüksulu, Hastane Müdürü Olgun Işıkdemir ile sağlık çalışanları ve hastanedeki vatandaşlarla sohbet etti. Bayram münasebetiyle pandemi döneminde ağır ve stresli koşullarda çalışan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlaştıklarını ve hepsine aileleriyle birlikte nice bayramlar dilediklerini kaydeden Kaymakam Tuna, “Devletin her kademesinde çalışanların kendine has görev sorumlulukları ve zorlukları vardır. Ama bunların içinde bir kesim var ki tamamen insan canının emanet edildiği yükün biraz daha ağır bastığı siz sağlık çalışanlarısınız, sizlerin üzerindeki bu kutsal yük çok ağırdır ama layıkıyla görevlerinizi yerine getirdiğinizi memnuniyetle görmekteyiz” dedi. Kaymakam Ali İkram Tuna’ya İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı vekili Teğmen Samet Mülayim ve İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap eşlik etti.
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, bayram nedeniyle Bulancak Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlere Bulancak Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları ile başlayan Kaymakam Ali İkram Tuna, burada Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Çürüksulu, Hastane Müdürü Olgun Işıkdemir ile sağlık çalışanları ve hastanedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Bayram münasebetiyle pandemi döneminde ağır ve stresli koşullarda çalışan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlaştıklarını ve hepsine aileleriyle birlikte nice bayramlar dilediklerini kaydeden

Kaymakam Tuna, “Devletin her kademesinde çalışanların kendine has görev sorumlulukları ve zorlukları vardır. Ama bunların içinde bir kesim var ki tamamen insan canının emanet edildiği yükün biraz daha ağır bastığı siz sağlık çalışanlarısınız, sizlerin üzerindeki bu kutsal yük çok ağırdır ama layıkıyla görevlerinizi yerine getirdiğinizi memnuniyetle görmekteyiz” dedi.

Kaymakam Ali İkram Tuna’ya İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı vekili Teğmen Samet Mülayim ve İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.