2014 model Volkswagen CC icradan satılık

RESMİ İLAN 17.05.2021 - 12:14 2103+ kez okundu.
 

2014 model Volkswagen CC icradan satılık

AFYONKARAHİSAR İCRA DAİRESİNDEN İLAN
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Aracın motor bölümündeki pek çok parçanın araçtan sökülmüş olduğu görüldü. Sökülen parçaların; motor, şanzıman, motor beyni, motor tesisatı, hava filtresi ve yatakları, ön tampon, radyatörler (su, klima, interkol), ön farlar, stop lambaları, ön panjur, fan, ön tampon demiri, ön panel, v.s. olduğu tespit edilmiştir. Araçtan sökülmüş olan tüm parçaların tamirhane içerisinde olduğu görüldü. Tamirhane yetkilisi parçaların sökülme nedeninin araç motorunun arızalı olması ve tamirat için motorun araçtan sökülmesi olarak göstermiştir. Tamirhane yetkilisi aracın çekiciyle tamirhaneye geldiğini, motor çalıştırma denemesi yaptıklarını ve motordan yüksek vuruntu ve ses geldiğini, motorun yatak sarmış olduğunu, krankında da yamulma veya deformasyon olabileceğini belirtmiştir. Araç motoru kapalı olduğundan bu hususlar tespit edilememiştir.      Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
AFYONKARAHİSAR İCRA DAİRESİNDEN İLAN

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Aracın motor bölümündeki pek çok parçanın araçtan sökülmüş olduğu görüldü. Sökülen parçaların; motor, şanzıman, motor beyni, motor tesisatı, hava filtresi ve yatakları, ön tampon, radyatörler (su, klima, interkol), ön farlar, stop lambaları, ön panjur, fan, ön tampon demiri, ön panel, v.s. olduğu tespit edilmiştir. Araçtan sökülmüş olan tüm parçaların tamirhane içerisinde olduğu görüldü. Tamirhane yetkilisi parçaların sökülme nedeninin araç motorunun arızalı olması ve tamirat için motorun araçtan sökülmesi olarak göstermiştir. Tamirhane yetkilisi aracın çekiciyle tamirhaneye geldiğini, motor çalıştırma denemesi yaptıklarını ve motordan yüksek vuruntu ve ses geldiğini, motorun yatak sarmış olduğunu, krankında da yamulma veya deformasyon olabileceğini belirtmiştir. Araç motoru kapalı olduğundan bu hususlar tespit edilememiştir. 

   

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.