Mustafa Yazar son yolculuğuna uğurlandı

ASAYİŞ 25.04.2021 - 17:41, Güncelleme: 25.04.2021 - 17:41 4460+ kez okundu.
 

Mustafa Yazar son yolculuğuna uğurlandı

Bektaş Yaylasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bulancak Sanayi Sitesi esnaflarından Mustafa Yazar toprağa verildi.
Cumartesi günü meydana gelen kazada araç sürücüsü olduğu öğrenilen Yazar’ın, direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracı şarampole yuvarladığı öğrenildi. Kazada araç sürücüsü 39 yaşında ki Mustafa Yazar hayatını kaybederken, araçta bulunan Yazar’ın eniştesi Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak esnaflarından Sigortacı Mehmet Şimşek, Engin Şimşek ve Abdulkadir Şimşek hafif sıyrıklarla kurutulurken, Yazar’ın oğlu Berkay Yazar ise kazadan yara almadan kurtuldu. Bektaş Yaylası Pekdemir Çeşmesi tabir edilen kazada hayatını kaybeden Mustafa Yazar için Pazar günü saat 14.00’da Gıcıklı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Dikmen Köyünde ki Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Bektaş Yaylasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bulancak Sanayi Sitesi esnaflarından Mustafa Yazar toprağa verildi.

Cumartesi günü meydana gelen kazada araç sürücüsü olduğu öğrenilen Yazar’ın, direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracı şarampole yuvarladığı öğrenildi.

Kazada araç sürücüsü 39 yaşında ki Mustafa Yazar hayatını kaybederken, araçta bulunan Yazar’ın eniştesi Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak esnaflarından Sigortacı Mehmet Şimşek, Engin Şimşek ve Abdulkadir Şimşek hafif sıyrıklarla kurutulurken, Yazar’ın oğlu Berkay Yazar ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Bektaş Yaylası Pekdemir Çeşmesi tabir edilen kazada hayatını kaybeden Mustafa Yazar için Pazar günü saat 14.00’da Gıcıklı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Dikmen Köyünde ki Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.