Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

GÜNDEM 12.04.2021 - 17:24, Güncelleme: 12.04.2021 - 17:48 3256+ kez okundu.
 

Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

On bir ayın sultanı Ramazan, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda toplu ibadetin yasak olduğu bu günlerde teravih namazı kılınmadan ilk sahur ile birlikte bu akşam başlıyor.
İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan ayını heyecanla bekleyen Müslümanlar, bu gece sahura kalkarak ramazan ayına merhaba diyecekler. 30 gün sürecek olan ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğun gibi Giresun, Bulancak, Piraziz ve diğer ilçelerde de hem teravih namazlarından eksik hem de ramazan çadırlarından eksik bir şekilde idrak edilecek. İslam alemi ilk defa geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle ramazan ayına teravih namazları olmadan giriş ve bu karar artan vakalar nedeniyle bu yılda alınmıştı.
On bir ayın sultanı Ramazan, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda toplu ibadetin yasak olduğu bu günlerde teravih namazı kılınmadan ilk sahur ile birlikte bu akşam başlıyor.

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan ayını heyecanla bekleyen Müslümanlar, bu gece sahura kalkarak ramazan ayına merhaba diyecekler.

30 gün sürecek olan ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğun gibi Giresun, Bulancak, Piraziz ve diğer ilçelerde de hem teravih namazlarından eksik hem de ramazan çadırlarından eksik bir şekilde idrak edilecek.

İslam alemi ilk defa geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle ramazan ayına teravih namazları olmadan giriş ve bu karar artan vakalar nedeniyle bu yılda alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.