Giresun’da Gazi ziyaretleri devam ediyor

GÜNDEM 30.03.2021 - 18:12, Güncelleme: 30.03.2021 - 18:12 3206+ kez okundu.
 

Giresun’da Gazi ziyaretleri devam ediyor

18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle yapılan ziyaretler kapsamında Giresun’da Gazi ziyaretleri devam ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da 1994 yılında terörle mücadele operasyonunda yaralanarak Gazi olan Özcan Algül'ü ziyaret etti. Gazi Özcan Algül'ün il dışında olması nedeniyle 29 Mart 2021 tarihinde yapılan ziyarette Müdür Tosunoğlu ile birlikte Şube Müdürü Fazlı Çiçek ve 75.Yıl Anaokulu Müdürü Emine Gökşen Akkuş da hazır bulundu. Ziyaret, Gazi ve ailesinin sağlıklarını korumak amacıyla salgın tedbirlerine uyularak maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde, hane içerisine girilmeden gerçekleşti. Müdür Tosunoğlu, Gazi Özcan Algül'e tekrar geçmiş olsun dileklerini iletirken, hal ve hatırını sorarak sohbet etti. Müdür Tosunoğlu; ‘Devlet ve millet olarak, vatanı için canını ortaya koymuş aziz şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızın bir nişanesi olarak, aziz hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkacağız ve her zaman yanlarında olacağız’ dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle yapılan ziyaretler kapsamında Giresun’da Gazi ziyaretleri devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da 1994 yılında terörle mücadele operasyonunda yaralanarak Gazi olan Özcan Algül'ü ziyaret etti.

Gazi Özcan Algül'ün il dışında olması nedeniyle 29 Mart 2021 tarihinde yapılan ziyarette Müdür Tosunoğlu ile birlikte Şube Müdürü Fazlı Çiçek ve 75.Yıl Anaokulu Müdürü Emine Gökşen Akkuş da hazır bulundu. Ziyaret, Gazi ve ailesinin sağlıklarını korumak amacıyla salgın tedbirlerine uyularak maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde, hane içerisine girilmeden gerçekleşti.

Müdür Tosunoğlu, Gazi Özcan Algül'e tekrar geçmiş olsun dileklerini iletirken, hal ve hatırını sorarak sohbet etti.

Müdür Tosunoğlu; ‘Devlet ve millet olarak, vatanı için canını ortaya koymuş aziz şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızın bir nişanesi olarak, aziz hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkacağız ve her zaman yanlarında olacağız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.