Kaymakamlar kitapseverler kulübünde

GÜNDEM 29.03.2021 - 18:51, Güncelleme: 29.03.2021 - 18:51 3857+ kez okundu.
 

Kaymakamlar kitapseverler kulübünde

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’dan sonra Piraziz Kaymakamı Furkan Başar’da kitapseverler kulübüne üye oldu.
Farklı meslek gruplarından oluşan daha çok öğretmen ve sağlıkçıların yer aldığı kitapseverler kulübü üyeleri okudukları yazarların kitaplarını whatsaap üzerinden değerlendirerek, birbirleriyle kitap alışverişinde bulunuyor aynı zamanda da yeni çıkan kitaplardan haberdar oluyorlar. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya teşekkür ziyaretine giden Bulancak Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Emekli Öğretmen Erol Küçük, “Öncelikle bu konuda Kulüp Başkanımız Bulancak Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan Kasap’a teşekkür ediyorum. Onun önerisi ile bu kulübe yakın zamanda katıldım. Kaymakamlarımızın yanı sıra belediye başkanlarımız, doktorlarımız, sağlıkçılarımız ve öğretmenlerimiz var” dedi. Kaymakam Ali İkram Tuna ise, “Çok anlamlı bir oluşum. Bu konuda başta Reyhan hanım ve üyelerine teşekkür ediyorum. Pandemi bittiğinde bu arkadaşlarla bir araya gelip tanışmak istiyorum” dedi.     Haber: Erol Küçük
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’dan sonra Piraziz Kaymakamı Furkan Başar’da kitapseverler kulübüne üye oldu.

Farklı meslek gruplarından oluşan daha çok öğretmen ve sağlıkçıların yer aldığı kitapseverler kulübü üyeleri okudukları yazarların kitaplarını whatsaap üzerinden değerlendirerek, birbirleriyle kitap alışverişinde bulunuyor aynı zamanda da yeni çıkan kitaplardan haberdar oluyorlar. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya teşekkür ziyaretine giden Bulancak Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Emekli Öğretmen Erol Küçük, “Öncelikle bu konuda Kulüp Başkanımız Bulancak Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan Kasap’a teşekkür ediyorum. Onun önerisi ile bu kulübe yakın zamanda katıldım. Kaymakamlarımızın yanı sıra belediye başkanlarımız, doktorlarımız, sağlıkçılarımız ve öğretmenlerimiz var” dedi.

Kaymakam Ali İkram Tuna ise, “Çok anlamlı bir oluşum. Bu konuda başta Reyhan hanım ve üyelerine teşekkür ediyorum. Pandemi bittiğinde bu arkadaşlarla bir araya gelip tanışmak istiyorum” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.