Anne kız aynı hastanede görev yapıyor

GÜNDEM 29.03.2021 - 18:43, Güncelleme: 29.03.2021 - 18:43 3992+ kez okundu.
 

Anne kız aynı hastanede görev yapıyor

Bulancak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi servisinde 26 yıldır görev yapan hemşire Hacer Aktaş kızı ile aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşıyor.
Aynı zamanda Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş’ın da kızı olan Havva Aktaş, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdikten sonra, dünyaya gözlerini açtığı Bulancak Devlet Hastanesi’nde annesi ile birlikte beraber çalışmaya başladı. Eczacı olan Havva Aktaş, 1994 yılından beri Bulancak Devlet Hastanesi’nde görev yapan annesi Hemşire Hacer Aktaş ile aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşadığını ve heyecanlı olduğunu söylerken, “Hastanenin Eczanesi’nde görev yapıyorum ve annemle bir arada olmaktan büyük keyif alıyorum” dedi. Anne Hacer Aktaş ise, “Kızımla aynı hastanede çalışmak tarif edilmez bir mutluluk. Anlatılmaz yaşanır ancak” dedi.   Haber: Erol Küçük
Bulancak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi servisinde 26 yıldır görev yapan hemşire Hacer Aktaş kızı ile aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aynı zamanda Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş’ın da kızı olan Havva Aktaş, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdikten sonra, dünyaya gözlerini açtığı Bulancak Devlet Hastanesi’nde annesi ile birlikte beraber çalışmaya başladı. Eczacı olan Havva Aktaş, 1994 yılından beri Bulancak Devlet Hastanesi’nde görev yapan annesi Hemşire Hacer Aktaş ile aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşadığını ve heyecanlı olduğunu söylerken, “Hastanenin Eczanesi’nde görev yapıyorum ve annemle bir arada olmaktan büyük keyif alıyorum” dedi.

Anne Hacer Aktaş ise, “Kızımla aynı hastanede çalışmak tarif edilmez bir mutluluk. Anlatılmaz yaşanır ancak” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.