DOKAP Başkanı'na hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 26.03.2021 - 18:35, Güncelleme: 26.03.2021 - 18:35 4152+ kez okundu.
 

DOKAP Başkanı'na hayırlı olsun ziyareti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Hakan Gültekin'le eğitim projeleri konusunda görüş alış verişinde bulundu.
"Öncelikli amacımız, ilimizde eğitimin kalitesinin yükseltilmesi noktasında yerel imkânlardan faydalanmak ve bu dinamikleri ortaya çıkarmaktır" diyen Müdür Tosunoğlu, DOKAP'ın eğitim yatırımlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, DOKAP destekli "Sürekli Eğitim Merkezi" kurulmasıyla ilgili görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, başkanlık olarak eğitimi geliştirici yatırım ve projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Gültekin, ziyaretlerinden dolayı Müdür Tosunoğlu'na teşekkür ederek işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Ziyarette, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fazlı Çiçek ve AR-GE Birimi görevlisi Ekrem Genç de hazır bulundular.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Hakan Gültekin'le eğitim projeleri konusunda görüş alış verişinde bulundu.

"Öncelikli amacımız, ilimizde eğitimin kalitesinin yükseltilmesi noktasında yerel imkânlardan faydalanmak ve bu dinamikleri ortaya çıkarmaktır" diyen Müdür Tosunoğlu, DOKAP'ın eğitim yatırımlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, DOKAP destekli "Sürekli Eğitim Merkezi" kurulmasıyla ilgili görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, başkanlık olarak eğitimi geliştirici yatırım ve projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Gültekin, ziyaretlerinden dolayı Müdür Tosunoğlu'na teşekkür ederek işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fazlı Çiçek ve AR-GE Birimi görevlisi Ekrem Genç de hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.