‘Sağlık çalışanlarını unutmadılar’

GÜNDEM 16.03.2021 - 18:09, Güncelleme: 16.03.2021 - 18:09 3633+ kez okundu.
 

‘Sağlık çalışanlarını unutmadılar’

Bulancak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısıyla Bulancak’ta Bulancak Devlet Hastahanesi, Sağlık Ocakları ve Eczaneleri ziyaret ederek, karanfil hediye etti.
Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, yaptıkları faaliyet ile ilgili açıklamada; ‘14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla öncelikle sağlık çalışanlarımıza șiddete hayır diyoruz. Bu vesile ile başta kıymetli Doktorlarımız ve Hemșirelerimiz olmak üzere Tüm Sağlık Çalışanlarımızın, Sağlık sektörünün doğrudan ve dolaylı zincirleme katılımcılarının, Tedarikçilerinin kısacası Sağlık alanında hizmet sunanların, Bulancak Ülkü Ocakları olarak, Asena teşkilatı Başkanımız Nuray Yılmaz ve MHP Bulancak İlçe Yönetiminden Fatih Alparslan ile birlikte, Bulancak Devlet Hastahanesi 5' Sağlık Ocağı ve İlçemizde bulunan bütün Eczanelerimizi ziyaret ederek görevi başında bulunan Doktorlarımıza, Hemşirelerimize Eczacılarımıza ve Tüm Sağlık Çalışanlarımıza Karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramı kutladık. Sağlık Çalışanlarımızın Koranavirüsle Mücadelede Hastalarını tedavi sürecinde yaptıkları fedakârca çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür eder ve Hastalarını iyileștirme mücadelesi verirken hayatını kaybeden Doktor ve Sağlık Çalışanlarımıza Allah`tan rahmet dileriz Ruhları Şâd Mekânları Cennet Olsun. Bundan sonrada Bulancak Ülkü Ocakları olarak Sağlık Çalışanlarımıza, Koranavirüsün yok olduğu ve Șiddetin olmadığı bir ortamda mesleklerini görevlerini yapmalarını dileriz. Ayrıca Yapmış olduğumuz Faaliyetlerimizde Her daim Ocak'tan Desteğini esirgemeyen başta Olgun Gedik olmak üzere Bulancak MHP İlçe Teşkilatımızada ayrıca teşekkür ederiz dedi.
Bulancak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısıyla Bulancak’ta Bulancak Devlet Hastahanesi, Sağlık Ocakları ve Eczaneleri ziyaret ederek, karanfil hediye etti.

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, yaptıkları faaliyet ile ilgili açıklamada; ‘14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla öncelikle sağlık çalışanlarımıza șiddete hayır diyoruz. Bu vesile ile başta kıymetli Doktorlarımız ve Hemșirelerimiz olmak üzere Tüm Sağlık Çalışanlarımızın, Sağlık sektörünün doğrudan ve dolaylı zincirleme katılımcılarının, Tedarikçilerinin kısacası Sağlık alanında hizmet sunanların,

Bulancak Ülkü Ocakları olarak, Asena teşkilatı Başkanımız Nuray Yılmaz ve MHP Bulancak İlçe Yönetiminden Fatih Alparslan ile birlikte, Bulancak Devlet Hastahanesi 5' Sağlık Ocağı ve İlçemizde bulunan bütün Eczanelerimizi ziyaret ederek görevi başında bulunan Doktorlarımıza, Hemşirelerimize Eczacılarımıza ve Tüm Sağlık Çalışanlarımıza Karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramı kutladık.

Sağlık Çalışanlarımızın Koranavirüsle Mücadelede Hastalarını tedavi sürecinde yaptıkları fedakârca çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür eder ve Hastalarını iyileștirme mücadelesi verirken hayatını kaybeden Doktor ve Sağlık Çalışanlarımıza Allah`tan rahmet dileriz Ruhları Şâd Mekânları Cennet Olsun.

Bundan sonrada Bulancak Ülkü Ocakları olarak Sağlık Çalışanlarımıza, Koranavirüsün yok olduğu ve Șiddetin olmadığı bir ortamda mesleklerini görevlerini yapmalarını dileriz.

Ayrıca Yapmış olduğumuz Faaliyetlerimizde Her daim Ocak'tan Desteğini esirgemeyen başta Olgun Gedik olmak üzere Bulancak MHP İlçe Teşkilatımızada ayrıca teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.