Belediye’den şehre ince dokunuşlar

GÜNDEM 12.03.2021 - 17:59, Güncelleme: 12.03.2021 - 17:59 3378+ kez okundu.
 

Belediye’den şehre ince dokunuşlar

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda; Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde kaldırım ve parke yenileme, Hayvan barınağında yol düzenleme ve parke çalışması, Aksu Mahallesi 48 Nolu Sokak ve Çerkez Sokak’ta parke yenileme, Çıtlakkale Mahallesi 26 Evler mevkiinde yol betonlama, Küçükköy Mahallesi’nde yol düzenleme, Hacısiyam Mahallesi Malpazarı mevkiinde kaldırım ve parke yenileme, Hacımiktat Mahallesi Dervişoğlu Sokak’ta yeni küp taş çalışması Erikliman Mahallesi Çecelioğlu Caddesi’nde ise kaldırım yenileme çalışması yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, programda bulunan diğer bölgelere geçileceğini ve çalışmalarda mahalle ayrımı yapılmadığını dile getirdi.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda; Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde kaldırım ve parke yenileme, Hayvan barınağında yol düzenleme ve parke çalışması, Aksu Mahallesi 48 Nolu Sokak ve Çerkez Sokak’ta parke yenileme, Çıtlakkale Mahallesi 26 Evler mevkiinde yol betonlama, Küçükköy Mahallesi’nde yol düzenleme, Hacısiyam Mahallesi Malpazarı mevkiinde kaldırım ve parke yenileme, Hacımiktat Mahallesi Dervişoğlu Sokak’ta yeni küp taş çalışması Erikliman Mahallesi Çecelioğlu Caddesi’nde ise kaldırım yenileme çalışması yürütülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, programda bulunan diğer bölgelere geçileceğini ve çalışmalarda mahalle ayrımı yapılmadığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.