Bulancak Lisesi’nin efsane öğretmenleri fotoğraflarda kaldı

GÜNDEM 11.03.2021 - 13:44, Güncelleme: 11.03.2021 - 13:44 7970+ kez okundu.
 

Bulancak Lisesi’nin efsane öğretmenleri fotoğraflarda kaldı

Bulancak Lisesi’nin efsaneleri
Bulancak Lisesi 1991-1992 Eğitim-öğretim yılı. Kadro; Müdür Ali Güneş, Öğretmenler; Erol Küçük, Osman Akdemir, Yılmaz Karabaş, Enis Satır, Salih Sezgi, Çağdaş Dervişoğlu, Merhum Hasan Akkuş, Salih Temiz, Metin Durdu, Hülya Çam, Engin Cebeci, Servet Usul, Köksal Yavuz, Özgür Karakaya, Hülya Gürel, Funda Çağılgan, A.Murat Yücel, Metin Özdemir, Nesrin Saygılı, Ömer Faruk Saygılı, Engin Alptekin, Metin Kalay, Bahtiyar Öztürk, Bahtiyar Hüsem, Ömral Yılmaz, Süleyman Çelebioğlu, Fatma Turan. Memur Muhterem Kesik Onlar Bulancak Lisesi’nin efsane öğretmenleri. Farklı eğitim anlayışı, öğrencilerine yaklaşım tarzları ve hayatlarına dokunuşlarıyla eski tarihte Bulancak Lisesi’nin efsanesi haline geldiler. Herkesin çok sevdiği öğretmeni mutlaka vardır. Ancak bazı öğretmenler var ki onları unutmanız mümkün olmaz. Kişiliği, farklı ders anlatımı, sıra dışılığı ve en çok da sizin hayatınıza kattıklarıyla bambaşka bir yeri olur bu öğretmenlerin… Onlar hem idol hem de efsanedirler… Emekli öğretmenlerden Erol Küçük; “Bütün öğretmenlerin iyi olduğunun altını bir kez daha çizerek bundan 30 yıl öncesi görev yaptığım Bulancak Lisesi. Hepsi arkadaşların birbirinden değerli. Okulumuzun isminin yaşaması için çok uğraştım. Ama başarılı olamadım. Okulumuz mezunları ülkemizin farklı yerlerinde önemli yerlerde. Hem bu okuldan mezun olmam, hem de 42 yılımın 19 yılının burada geçmesinin benim için ayrı bir önemi var” dedi.     Haber: Erol Küçük
Bulancak Lisesi’nin efsaneleri

Bulancak Lisesi 1991-1992 Eğitim-öğretim yılı. Kadro; Müdür Ali Güneş, Öğretmenler; Erol Küçük, Osman Akdemir, Yılmaz Karabaş, Enis Satır, Salih Sezgi, Çağdaş Dervişoğlu, Merhum Hasan Akkuş, Salih Temiz, Metin Durdu, Hülya Çam, Engin Cebeci, Servet Usul, Köksal Yavuz, Özgür Karakaya, Hülya Gürel, Funda Çağılgan, A.Murat Yücel, Metin Özdemir, Nesrin Saygılı, Ömer Faruk Saygılı, Engin Alptekin, Metin Kalay, Bahtiyar Öztürk, Bahtiyar Hüsem, Ömral Yılmaz, Süleyman Çelebioğlu, Fatma Turan. Memur Muhterem Kesik

Onlar Bulancak Lisesi’nin efsane öğretmenleri. Farklı eğitim anlayışı, öğrencilerine yaklaşım tarzları ve hayatlarına dokunuşlarıyla eski tarihte Bulancak Lisesi’nin efsanesi haline geldiler.

Herkesin çok sevdiği öğretmeni mutlaka vardır. Ancak bazı öğretmenler var ki onları unutmanız mümkün olmaz. Kişiliği, farklı ders anlatımı, sıra dışılığı ve en çok da sizin hayatınıza kattıklarıyla bambaşka bir yeri olur bu öğretmenlerin…

Onlar hem idol hem de efsanedirler… Emekli öğretmenlerden Erol Küçük; “Bütün öğretmenlerin iyi olduğunun altını bir kez daha çizerek bundan 30 yıl öncesi görev yaptığım Bulancak Lisesi. Hepsi arkadaşların birbirinden değerli. Okulumuzun isminin yaşaması için çok uğraştım. Ama başarılı olamadım. Okulumuz mezunları ülkemizin farklı yerlerinde önemli yerlerde. Hem bu okuldan mezun olmam, hem de 42 yılımın 19 yılının burada geçmesinin benim için ayrı bir önemi var” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
hakan
(11.03.2021 15:45 - #72250)
unutulur mu be eyy gidi eyyy ...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.