Keşap'ta dezenfekte devam ediyor

GÜNDEM 09.03.2021 - 15:41, Güncelleme: 09.03.2021 - 15:41 4121+ kez okundu.
 

Keşap'ta dezenfekte devam ediyor

Keşap'ta kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte edildi.
Keşap Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturduğu Covit-19 birimi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Covit-19 birimimiz tarafından ilçemizde pandemiye karşı çalışmalarımız yürütülüyor. Kamu kurum ve kuruluşları sterilize çalışmaları periyodik olarak yapılıyor. Ortak kullanım alanlarının temizliği sağlık açısından çok önemli. Keşap Belediyesi olarak Covit-19 Birimimizce, ekiplerimiz  dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hemşehrilerimizin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz. Salgını aldığımız ve uyguladığımız tedbirler ile yeneceğiz"dedi.
Keşap'ta kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte edildi.

Keşap Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturduğu Covit-19 birimi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Covit-19 birimimiz tarafından ilçemizde pandemiye karşı çalışmalarımız yürütülüyor. Kamu kurum ve kuruluşları sterilize çalışmaları periyodik olarak yapılıyor. Ortak kullanım alanlarının temizliği sağlık açısından çok önemli. Keşap Belediyesi olarak Covit-19 Birimimizce, ekiplerimiz  dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hemşehrilerimizin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz. Salgını aldığımız ve uyguladığımız tedbirler ile yeneceğiz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.