Vali Ünlü, Kaymakamlarla çevrimiçi toplantı yaptı

GÜNDEM 25.02.2021 - 09:53, Güncelleme: 25.02.2021 - 09:53 3679+ kez okundu.
 

Vali Ünlü, Kaymakamlarla çevrimiçi toplantı yaptı

Giresun Valisi Enver Ünlü, Kaymakamlarla, video konferans sistemi (VKS) üzerinden bir dizi toplantı gerçekleştirdi.
Vali Ünlü, Valilik Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Metin Maytalman, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Sahil Güvenlik 73 Bot Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan’ın bizzat, kaymakamların VKS üzerinden katılımıyla; il ve ilçelerin emniyet ve asayiş durumunun değerlendirildiği güvenlik toplantısı ardından da Covid-19 mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması ve uygulamada yaşanan sıkıntıların ele alındığı pandemi toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı salonunda Vali Ünlü’nün başkanlığında il ve ilçelerin başta KÖYDES yatırımları ve afetin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmaların görüşülüp, değerlendirildiği yatırım toplantısına ise vali yardımcıları; Mehmet Fikret Çavuş, Metin Maytalman ve Dr. Hasan Tanrıseven, Vali Yardımcısı Vekili Selçuk Aslan ile VKS üzerinden ilçe kaymakamları katıldı.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Kaymakamlarla, video konferans sistemi (VKS) üzerinden bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, Valilik Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Metin Maytalman, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Sahil Güvenlik 73 Bot Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan’ın bizzat, kaymakamların VKS üzerinden katılımıyla; il ve ilçelerin emniyet ve asayiş durumunun değerlendirildiği güvenlik toplantısı ardından da Covid-19 mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması ve uygulamada yaşanan sıkıntıların ele alındığı pandemi toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı salonunda Vali Ünlü’nün başkanlığında il ve ilçelerin başta KÖYDES yatırımları ve afetin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmaların görüşülüp, değerlendirildiği yatırım toplantısına ise vali yardımcıları; Mehmet Fikret Çavuş, Metin Maytalman ve Dr. Hasan Tanrıseven, Vali Yardımcısı Vekili Selçuk Aslan ile VKS üzerinden ilçe kaymakamları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.