41 doktor kadrosuna ne oldu?

GÜNDEM 22.02.2021 - 18:35, Güncelleme: 22.02.2021 - 18:37 3647+ kez okundu.
 

41 doktor kadrosuna ne oldu?

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk’ün 28 Aralık 2020 tarihinde müjde olarak açıkladığı Giresun’a tahsis edilen 41 yeni doktor kadrosu merak konusu oldu.
Gazetemizin edindiği bilgilere göre Aralık ayında AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün açıkladığı doktor kadrolarının henüz dolmadığı öğrenildi. Milletvekili Öztürk o gün yaptığı açıklamada, Giresun genelinde her geçen gün sağlık yatırımlarının arttığına ve doktor kadrolarının güçlendiğine dikkat çekmişti. Giresun halkını bir hayli sevindiren bu açıklamanın ardından Giresun’a açılan bu kadrolara yeni doktorlar gelmediği görüldü. Milletvekili Öztürk tarafından yapılan bu açıklamanın doktorların uhdesinde olduğu ve bu nedenle açılan bu kadroları yani Giresun’u tercih etmedikleri bilgisine ulaşıldı. Bu kadroları müjde olarak açıklayan Milletvekili Öztürk’e vatandaşlar ise tepki gösterdi. Bilindiği üzere bu kadrolarla birlikte Bulancak’a da 1 Kardiyoloji Uzman Hekimi ve 1 Nöroloji Uzman Hekimi atanacaktı.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk’ün 28 Aralık 2020 tarihinde müjde olarak açıkladığı Giresun’a tahsis edilen 41 yeni doktor kadrosu merak konusu oldu.

Gazetemizin edindiği bilgilere göre Aralık ayında AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün açıkladığı doktor kadrolarının henüz dolmadığı öğrenildi.

Milletvekili Öztürk o gün yaptığı açıklamada, Giresun genelinde her geçen gün sağlık yatırımlarının arttığına ve doktor kadrolarının güçlendiğine dikkat çekmişti.

Giresun halkını bir hayli sevindiren bu açıklamanın ardından Giresun’a açılan bu kadrolara yeni doktorlar gelmediği görüldü.

Milletvekili Öztürk tarafından yapılan bu açıklamanın doktorların uhdesinde olduğu ve bu nedenle açılan bu kadroları yani Giresun’u tercih etmedikleri bilgisine ulaşıldı.

Bu kadroları müjde olarak açıklayan Milletvekili Öztürk’e vatandaşlar ise tepki gösterdi.

Bilindiği üzere bu kadrolarla birlikte Bulancak’a da 1 Kardiyoloji Uzman Hekimi ve 1 Nöroloji Uzman Hekimi atanacaktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.