Vefat İlanları

VEFAT 18.02.2021 - 10:03, Güncelleme: 18.02.2021 - 10:03 2652+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

18.02.2021
Ayşe Nüvit Akbulut vefat etti Merhum Abdullah ve Kadriye Sarıgül’ün kızları; Bulancak eski esnaflarından Muammer Akbulut’un eşi; Çiğdem Akbulut’un annesi; Nazif, Mücella, Şahin, Hatice ve Mustafa Sarıgül’ün ablaları Ayşe Nüvit Akbulut vefat etti. Cenazesi bugün saat 14:00’da Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecek. Ayşe Gaburga vefat etti Bulancak Yalıköy Kovancak Mahallesinden merhum Yüksel Gaburgan’ın eşi; Ünal, Nafız ve Nazanın anneleri; emekli imam Mahmut İlyas, Bulancak Cumhuriyet İlköğretim müdürü Adem İlyas’ın ablaları Ayşe Gaburga vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00’da Yalıköy Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Gülüşan Aktaş vefat etti Kayhan köyünden Mahmutoğullarından merhum Celal Aktaş’ın eşi, Mehmet ve Abdullah Aktaş’ın babaannesi Gülüşan Aktaş vefat etti. Cenazesi bugün saat 11:00’de Kayhan Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak vefa edenlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
18.02.2021

Ayşe Nüvit Akbulut vefat etti

Merhum Abdullah ve Kadriye Sarıgül’ün kızları; Bulancak eski esnaflarından Muammer Akbulut’un eşi; Çiğdem Akbulut’un annesi; Nazif, Mücella, Şahin, Hatice ve Mustafa Sarıgül’ün ablaları Ayşe Nüvit Akbulut vefat etti. Cenazesi bugün saat 14:00’da Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecek.

Ayşe Gaburga vefat etti

Bulancak Yalıköy Kovancak Mahallesinden merhum Yüksel Gaburgan’ın eşi; Ünal, Nafız ve Nazanın anneleri; emekli imam Mahmut İlyas, Bulancak Cumhuriyet İlköğretim müdürü Adem İlyas’ın ablaları Ayşe Gaburga vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00’da Yalıköy Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Gülüşan Aktaş vefat etti

Kayhan köyünden Mahmutoğullarından merhum Celal Aktaş’ın eşi, Mehmet ve Abdullah Aktaş’ın babaannesi Gülüşan Aktaş vefat etti. Cenazesi bugün saat 11:00’de Kayhan Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak vefa edenlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.